Gestul făcut de garda Elisabetei a II-a pentru Aretha Franklin: «De la o regină, pentru alta»

Ultima actualizare:

    Aretha Franklinfoto: Getty
Aretha Franklinfoto: Getty

Aretha Franklin a fost una dintre cele mai mari cântăreţe din lume, iar moartea ei nu a fost trecută cu vederea nici de familia regală britanică. Una dintre trupele care asigură paza Palatului Buckingham a onorat-o pe regina muzicii soul vineri, 31 august, cu un număr special.

Trupa de muzicieni a Gărzilor Regale a redat unul dintre hiturile Arethei, "Respect", vineri, chiar în ziua în care artista a fost înmormântată în Detroit. Clipul a fost publicat pe pagina de Twitter a Armatei Britanice, iar mulţi s-au grăbit să aprecieze că gestul a venit din partea Reginei Elisabeta, conform huffingtonpost.com

De altfel, Aretha a cântat pentru Regina în 1980, la Royal Albert Hall din Londra, dar şi în 2001, când Elisabeta a marcat 50 de ani de domnie. Actroul Glynn Turman, care a fost însurat cu regina muzicii soul din 1978 până în 1984, a povestit că Aretha a  făcut cunoştiinţă cu Regina Mamă Elisabeta într-un mod cu totul spectaculos. Ea se afla în compania lui Sammy Davis Jr., care i-a spus Reginei Mamă: "aici în Anglia, aveţi Regina, îl aveţi pe Prinţul Charles, dar şi noi avem monarhi în America. În avem pe Duke Ellington, pe Count Basie şi, doamnelor şi domnilor, v-o prezint pe Regina Muzicii Soul". Atunci, Aretha şi-a făcut apariţia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net