Gestul f─âcut zilnic de Kate Middleton ├«n memoria Prin╚Ťesei Diana

10 august 2017
simeon stalpnicul png
Kate Middleton o pre╚Ťuie╚Öte pe Prin╚Ťesa Diana, chiar dac─â nu a cunoscut-o niciodat─âFoto: Getty

Kate Middleton nu a apucat s─â o cunoasc─â personal pe Prin╚Ťesa Diana, care azi i-ar fi fost soacr─â, dar ├«n memoria ei, Ducesa de Cambridge a f─âcut mult timp un gest deosebit, care cinste╚Öte amintirea ei ╚Öi familia regal─â.

Kate Middleton a purtat mult timp un colier care simboliza o leg─âtur─â special─â cu ÔÇ×prin╚Ťesa inimilorÔÇŁ, precizeaz─â Daily Star. ├Än 2013, ea a oferit acest colier surorii sale, Pippa Middleton, pentru ÔÇ×a continua tradi╚Ťia familieiÔÇŁ. Bijuteria a fost procurat─â de la un magazin local din Londra, Merci Maman, care a g─âsit o surs─â de inspira╚Ťie ├«n Prin╚Ťesa Diana c├ónd a fost confec╚Ťionat.

simeon stalpnicul png
Colierul lui KAte MiddletonFoto: Daily Star

Despre mama Prin╚Ťilor William ╚Öi Harry se ╚Ötia c─â a purtat un colier simplu, din aur, care avea numele primului s─âu fiu, Will, inscrip╚Ťionat pe el. ├Än general, ├«l purta ├«n spa╚Ťiul familial, dar a fost surprins─â cu el ╚Öi la evenimente publice. Colierul i-a fost d─âruit de Prin╚Ťul Charles, c├ónd i s-a n─âscut fiul.

Kate a preluat obiceiul, iar colierul s─âu are de asemenea numele primului fiu n─âscut, Prin╚Ťul George, dar ╚Öi o inimioar─â pe care e inscrip╚Ťionat─â litera ÔÇ×WÔÇŁ, de la numele so╚Ťului s─âu.

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola
oliver stone foto reuters
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg