Groaznic! Și-a împușcat soția pentru că nu i-a plăcut culoarea mașinii pe care i-a făcut-o cadou

image
Shanina și Eddie Harris erau căsătoriți de 33 de anifoto Instagram

Iată că unii caută la dinți calul de dar! Americanul Eddie Harris și-a împușcat soția la o săptămână după ce aceasta s-a plâns că nu îi place culoarea Mercedusului primit cadou. Ei erau căsătoritți de 33 de ani, dar Eddie era extrem de gelos pe Shanica și se plângea adesea prietenilor că femeia îl cicălea tot timpul. Crima îngrozitoare a avut loc în fața nepoților lor, iar după ce și-a ucis consoarta, bărbatul a vrut să se sinucidă, dar a ratat.

Soțul gelos Eddie Harris și-a împușcat soția alături de care trăia de 33 de ani pentru că nu i-a plăcut culoarea mașinii pe care i-o făcuse cadou. Bărbatul a comis crima în fața nepoților și apoi a încercat să se sinucidă. Polițiștii sosiți la fața locului cred că Harris, care a ajuns în stare gravă la spital, a turbat de furie după ce Shannica Harris s-a plâns public pe pagina ei de Facebook de cadoul primit de la soțul ei. Paramedicii din Miami-Dade County, sosiți la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru Shanica, declarând decesul la fața locului. Ei nu au putut intra în casă decât după ce negociatorii din cadrul poliției s-au asigurat că nu era vorba de o luare de ostatici și că nepoții de nouă și respectiv șase ani sunt în afara oricărui pericol.

A turbat de nervi pentru că soția i-a criticat cadoul

După ce au intrat în casa groazei, polițiștii l-au descoperit pe Eddie Harris într-o baltă de sânge, după ce își produsese singur o rană prin împușcare. Din primele informații, bărbatul a comis crima pentru că nu mai suporta să fie certat și cicălit de nevastă pentru că nu știe ce îi place. Shanica a fost declarată moartă de paramedicii sosiți la fața locului, iar Eddie a fost transportat la Jackson Memorial Hospital Ryder Trauma Center și operat de urgență. Sora Shanicăi, Thomasina Goddard a declarat pentru 10 News: ”S-a baricadat în casă și a lăsat-o pe sora mea să sângereze până când a murit. Copiii au asistat la toată grozăvia și vor fi șocați pe viață”.

image
Scandalul a pornit de la faptul că Mercedesul făcut cadou era de culoare albă

Citește și:

Criminalul Oscar Pistorius şi-a aflat noua pedeapsă. Va sta o VEŞNICIE după gratii!

Criminalul din salon a murit la nebuni

Criminalul și-a anunțat crima pe Facebook

Cu doar câteva zile înainte de omor, Eddie Harris a postat un comentariu amenințător pe pagina lui de Facebook. El o acuza pe Shanica de mai multe lucruri: credea că îl înșeală, că vrea să îl omoare în somn și că nu reușește să îi intre în voie cu nimic. La 27 septembrie, el a scris pe Facebook că este sigur că Shanica fie are o aventură amoroasă la serviciu, fie îl minte că merge la muncă și se duce de fapt la amantul ei. Psihologii americani cred că Eddie prezenta simptome clare de paranoia. Însă ce l-a enervat la culme a fost că Shanica se plângea de culoarea Mercedesului pe care i-l cumpărase și credea că femeia ”îi împrumuta bolidul amantului și acesta nu era satisfăcut de mașina albă”.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
Ruşii de la Gazprom încă mai studiază traseul South Stream
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png