Hillary Clinton, 76% șanse să fie președintele SUA

Ultima actualizare:

    Hillary Clinton are mari șanse de a deveni președintele SUAFoto: Getty
Hillary Clinton are mari șanse de a deveni președintele SUAFoto: Getty

După ce Donald Trump a fost anunțat drept candidat oficial al Partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA, este de așteptat ca Hillary Clinton să fie numită reprezentanta democraților chiar săptămâna viitoare. Mai mult decât atât, soția lui Bill Clinton pare favorită la Casa Albă.

Cei de la The New York Times au pus la cale un algoritm prin care au calculat șansele la presedinție a celor doi candidați, iar Hillary a ieșit câștigătoare. Procentul este unul zdrobitor, 76%. Jurnaliștii de peste Ocean au ajuns la concluzia că posibilitatea ca democrata să piardă sunt acelea ale unui jucător din NBA să rateze o lovitură liberă.

După ce au fost analizate peste 300 de sondaje realizate din luna aprilie până în prezent, dar și istoricul voturilor din fiecare stat, Clinton pare a ieși președinte. Cu toate acestea, în cele 16 săptămâni rămase până la alegeri, multe se pot schimba, mai ales că Trump este cu adevărat plin de surprize, iar precedentul nu lipsește. Chiar soțul lui Hillary, Bill Clinton, pornea din poziția de învins în 1992. Cu patru luni înainte de alegeri avea doar 20% șanse de câștig, dar cu o lună înainte, democratul ajunsese la 84 de procente.

image
image
image
image
image
image
permise auto jpeg
calendar ortodox 2021 22 martie sfantul sfintit mucenic vasile preotul din ancira png
Prof dr Joseph Dituri Foto Youtube jpg
bulevardul Pompeiu  jpeg
FotoJet jpg
aIMG 20220305 153438 696x392 jpg