I-a căzut un dinte, dar i-a fost frică să meargă la dentist. Ce a făcut această femeie te va șoca

Ultima actualizare:

    Femeia era atât de speriată de dentist încât și-a lipit dintele la locfoto: captură video
Femeia era atât de speriată de dentist încât și-a lipit dintele la locfoto: captură video

Angie Barlow a pierdut 90% din structura osoasă din maxilarul superior pentru că frica de a merge la dentist a împins-o să facă un lucru îngrozitor. Femeia s-a decis să meargă la dentist abia după 10 ani de la incident.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, este dintotdeauna înspăimântată de dentiști. Atunci când i-a căzut un dinte, în loc să meargă la doctor, de frică, s-a hotărât să îl pună la loc cu ajutorul unui amestec de lipici, potrivit mirror.co.uk

Timp de 10 ani, femeia a continuat să-și lipească dintele, iar acest lucru i-a afectat grav viața socială. Îi era rușine să mai iasă din casă și chiar să mai poarte o discuție cu fiul ei. De fiecare dată când vorbea cu el, întorcea capul în altă parte sau își acoperea gura cu mâna.

Frica lui Angie de dentiști provenea dintr-un caz real, cel al mamei ei. Aceasta a descoperit că are cancer la gât când a fost la un control stomatologic și a murit la vârsta de 34 de ani.

Situația s-a înrăutățit atât de mult încât medicii au trebuit să-i înlocuiască majoritatea dinților și să-i pună un cadru din titan pe care să-i fixeze noii dinți.

În final, această operație i-a transformat nu numai zâmbetul, cât și viața. Angie povestește că prietenii ei au fost surprinși de noua ei atitudine, spunând că este mai sociabilă acum. Femeia a declarat că se simte minunat după operație.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net