Ia uite secretele lui Meghan Markle pentru ziua nunţii

Ultima actualizare:

    Printul Harry e fascinat de tenul actriţei Meghan Markle, de când e îngrijit de experta londonezăFoto: Guliver splashnews
Printul Harry e fascinat de tenul actriţei Meghan Markle, de când e îngrijit de experta londonezăFoto: Guliver splashnews

Nu va avea nici un rid pe chip datorită unor tratamente miraculoase. Experta în tratamente de rejuvenare Nichola Joss, care se ocupă de viitoarea nevastă princiară, a dezvăluit pentru "The Sun" cum o pregăteşte pe actriţa Meghan Markle până la nunta ei cu prinţul Harry, care va avea loc în mai.

Nichola Joss este foarte lăudată de Meghan Markle (36 de ani) pentru modul în care se ocupă de faţa ei. Nu numai că străluceşte de fericire după ce a anunţat că s-a logodit cu prinţul Harry (33 de ani). Meghan are un ten impecabul datorită tratamentelor pe care i le face această expertă din Londra. La Nichola vin să-şi aranjeze faţa celebrităţi de pe ambele maluri ale Atlanticului. Ea a dezvăluit recent secretele pe care le-a pregătit pentru ca Meghan să arate impecabil în ziua nunţii. De asemenea, expert a spus tuturor femeilor ce trebuie să facă pentru a fi frumoase în marea zi a căsătoriei. “Dacă aveţi un ten cu probleme, acneic, sau cu cicatrice, trebuie să începeţi pregătirile cu cel puţin patru sau cinci luni înainte. Trebuie să mergeţi la cosmetică la fiecare două săptămâni pentru ca să arătaţi frumoasă ca mireasă”, spune Nichola Joss. Ea îi face masaje în mod regulat la faţă viitoarei soţii a prinţului Harry.

„Viitoarele mireste trebuie să-şi facă masaje cu uleiuri şi acasă”, dezvăluie ea. Nichola a ţinut însă să sublinieze că nu recomandă tratamentele excesive care promit eliminarea ridurilor. „Orice acţiune brutală cu scopul de corectare a tenului , cum ar fi curăţarea cu acizi, sau cu alte mijloace abtazive, tratamente cu laserul, ar trebui făcute cu trei-cinci luni înainte de căsătorie, în nici un caz mai aproape de nuntă. Ultimele două luni trebuie să se axeze pe calmarea, hidratarea tenului. În nici un caz nu se recomandă tratamente agresive. În schimb se fac tratamente cu acid hialuronic, vitamina C şi vitamina E”, a dezvăluit Nichola Joss. În ziua nunţii, ea recomandă doar produse de hrănire a pielii, măşti hidratante şi un masaj uşor. De mare folos este crioterapia. Cine nu are însă acces la aceasta îşi poate procura un instrument de masaj pe care îl ţine la frigider o oră după care îl rostogoleşte pe faţă în sus şi jos pentru a reduce umflăturile şi a evita ca tenul să apară unsuros. Nichola a mai spus că Meghan are grijă de tenul ei zilnic şi aşa trebuie să facă fiecare mireasă. Asta înseamnă că nu doarme niciodată machiată, nu atinge coşurile şi îşi hidratează faţa tot timpul.


    Experta Nichola JossFoto: Instagram
Experta Nichola JossFoto: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net