Imagini apocaliptice din timpul incendiului de vegetaţie din California! Şoseaua, cuprinsă de flăcări

simeon stalpnicul png
Imagine surprinsă de un locuitor al CalifornieiFoto: Arhivă personală

Un incendiu de vegetaţie a pornit în California, Los Angeles. Pompierii se luptă cu flăcările care sunt înteţite de vântul puternic.

Incendiul a izbucnit în comitatul Ventura, aflat la nord de Los Angeles și s-a extins asupra 12.500 de hectare de vedegtație, potrivit informațiilor pompierilor locali. "Perspectivele de a ține sub control focul nu sunt bune", a explicat Mark Lorenzen, șeful departamentului de pompieri din Ventura în timpul unei conferințe de presă."Doar mama natură va decide când îl vom putea stinge", a adăugat el, conform Agerpres. Oficialii au afirmat că nu pot preciza cu exactitate care este numărul caselor distruse din cauza focului, dar au afirmat că numărul acestora este în continuă creştere. Peste 150 de lociunţe erau distruse din temelii în seara zilei de marţi. Miercuri, 6 decembrie, flăcările s-au intensiuficat în regiunea nordică a Claiforniei din cauza puterii cu care vântul bătea. Fumul provocat de foc a putut fi văzut de pe Staţia Spaţiala Internaţională, potrivit astronautului Randy Bresnik, care a scris un mesaj pe Facebook, în care şi-a manifestat surprinderea. "Am fost întrebat dacă noi, astronauţii, putem vedea flăcările de aici. Da, Terra, din păcate le putem vedea. Să sperăm că pompierii vor putea lupta împotriva focului", au fost cuvintele astronautului, potrivit cnn.com.

simeon stalpnicul png
Imaginile publicate de astronaut iluistrează fumul provocat de incendiul din California Foto: Arhivă personală

Mai mult de 260 de şcoli au fost închise pentru a-i proteja pe cei mici de fumul toxic. Un locuitor a surpins imagini cu flăcările care s-au abătut asupra Californiei, iar secvenţele par să fie desprinse dintr-un film care are ca subiect apocalipsa.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
calarasi cocaina foto ipj calarasi
Mircea Caragea FOTO Forţele Navale
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif