Imagini cutremurătoare de la explozia din metroul din Sankt Petersburg


    Două explozii la metroul din Sankt Petersburgfoto: Twitter
Două explozii la metroul din Sankt Petersburgfoto: Twitter

Metroul din Sankt Petersburg a fost zguduit luni, 3 aprilie, în jurul orei locale 14.20, de o explozie puternică, între stațiile Piața Sunnaya și Institutul Tehnologic, situate chiar sub centrul vechi al orașului. Jurnaliștii vorbesc despre cel puțin 11 morți și peste 50 de răniți, în vreme ce Comitetul pentru Antiterorism anunță 9 norți.

Martorii oculari au postat pe rețelele de socializare imagini cu vagonul de metrou de la stația Piața Sunnaya afectat de explozie și cu mai multe persoane rănite întinse pe jos.

Chiar dacă inițial s-a vorbit despre două explozii, Comitetul pentru Antiterorism a confirmat că este vorba despre o singură explozie, produsă între cele două stații de metrou. Agențiile de știri transmit că ar fi vorba despre 12 morți și peste 50 de răniți. Conform Comitetului pentru Antiterorism, este vorba despre 9 morți. De asemenea, mai multe filmulețe postate pe YouTube arată sute de oameni așteptând în fața stațiilor de metrou, printre ambulanțe și mașini de poliție.

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus a confirmat că Vladimir Putin s-a aflat în cursul dimineții în Sankt Petersurg. Putin a avut o întâlnire oficială cu președintele belarus Aleksandr Lukasenko și nu se mai afla în oraș la ora exploziei.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock