Imagini de groază la bordul unui avion! Pasagerii au simțit că-și trăiesc ultimele clipe! /VIDEO

Ultima actualizare:

Momente de panică la bordul unui avion! O aeronavă LATAM Airlines a fost avariată în timpul zborului din Santiago, Chile, către Asunción, Paraguay. Pasagerii au fost cuprinși de groază simțind că își trăiesc ultimele clipe de viață. O mamă și-a îmbrățișat fiica în semn de adio. Imaginile surprinse sunt teribile. 

image

Pasagerii au fost cuprinși de panică în timpul unui zbor cu o aeronavă LATAM Airlines care a suferit avarii din cauza unei furtuni ce s-a declanșat brusc, iar piloții au fost nevoiți să activeze aterizarea forțată pe un aeroport din apropiere. 

Zbor înfricoșător pentru pasageri

Pasagerii au fost cuprinși de groază din cauza turbulențelor și mulți dintre ei au crezut că aeronava se va prăbuși. Imaginile, surprinse de persoanele ce se aflau la bordul avionului, arată cum oamenii țipau în timp ce avionul se zdruncina puternic.

Cel mai mai emoționant moment a fost atunci când o femeie, care călătorea alături de fiica sa, s-a speriat atât de rău în timpul turbulențelor, încât și-a îmbrățișat copila, și-a luat rămas bun de la ea, spunându-i că o iubește și că vor fi mereu împreună.

  „Lângă Asunción au început turbulențe teribile și oamenii au început deja să intre în panică, iar apoi pilotul ne spunea să ne pregătim pentru o aterizare de urgență”, a declarat joi pasagerul Pabla Thomen unui post de radio local.  

Avionul a aterizat de urgență  pe Aeroportul Internațional Silvio Pettirossi miercuri, după ce s-a confruntat cu „condiții meteorologice severe pe parcursul zborului”, a declarat compania aeriană într-un comunicat. 

Aeronava a fost grav avariată

Pasagerii și echipajul sunt în siguranță și bine”, se arată în declarație, menționând că compania aeriană regretă „orice inconvenient pe care această situație meteorologică l-ar fi cauzat pasagerilor săi”.

 La bordul avionului se aflau 48 de pasageri. În imaginile surprinse ulterior aterizării se poate vedea că avionul a fost foarte avariat din cauza furtunii.

Direcția Generală a Aviației Civile din Chile a raportat, joi, într-un comunicat, că autoritățile aviatice paraguayene au inițiat o anchetă și că o echipă de specialiști va fi integrată pe teren pentru a investiga ce s-a întâmplat mai exact cu aeronava. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net