Impresionant! 2.500 de tunisieni vaccinați în doar 6 ore de medici români


    Tunisienii s-au așezat ordonat la coadă la vaccinare
Tunisienii s-au așezat ordonat la coadă la vaccinare

O echipă formată din 5 medici și 8 asistenți din România a fost trimisă în Tunisia pentru a ajuta la combaterea pandemiei. Aceștia au plecat săptămâna trecută cu o aeronavă C-27 J Spartan, aflată în dotarea Forțelor Aeriene Române, ducând cu ei, sub formă de donație, 188.000 de doze de vaccin AstraZeneca, zeci de mii de măști chirurgicale și 50.400 de teste antigen.

Misiunea umanitară s-a dovedit a fi un real succes. Tunisienii au profitat de oportunitate și au venit în număr mare la centrul de vaccinare. În doar 6 ore, cadrele medicale române au imunizat 2.500 de persoane. În imagininile postate pe RO Vaccinare se văd oameni așezați ordonat pe scaune, într-o coadă ce pare nesfârșită.

„Prin grija Departamentului pentru Situații de Urgență, echipa formată din 13 cadre medicale vor sprijini personalul sanitar tunisian pentru 21 de zile în lupta cu situația generată de creșterea exponențială a numărului de noi cazuri pozitive SARS-CoV-2. La această misiune vor participa și 3 ofițeri din cadrul DSU - Direcția Generală Protecție Civilă, însărcinații cu dublă responsabilitate, coordonarea întregii misiuni respectiv asigurarea unei legături permanente cu autoritățile sanitare și de protecție civilă din Tunisia”, au scris reprezentanții RO Vaccinare.


    Echipa din România este formată din 5 medici și 8 asistenți
Echipa din România este formată din 5 medici și 8 asistenți
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg