├Än loc de speran╚Ť─â, liderul turc i-a promis unei feti╚Ťe triste o moarte onorabil─â

simeon stalpnicul png
├Än loc s─â-i dea o speran╚Ť─â feti╚Ťei, Erdogan i-a promis o moarte onorabil─âFoto: Twitter

Propaganda ├ón favoarea liderilor este ├«n continuare ridicat─â la rang de cinste ├«n anumite state. Turcia lui Recep Erdogan este un exemplu predilect. Pre╚Öedintele turc a f─âcut ├«n cadrul unui discurs o afirma╚Ťie controversat─â. Felul ├«n care ├«╚Öi trateaz─â propriii cet─â╚Ťeni care ╚Öi-ar da via╚Ťa pentru el, este de-a dreptul scandalos.

Momentul bizar a fost f─âcut public de cotidianul Russia Today. Recep Erdogan, liderul Turciei, a ╚Ťinut un discurs propagandistic, ├«n cadrul unui congres al partidului aflat la putere, cel al Drept─â╚Ťii ╚Öi Justi╚Ťiei, cu scopul de a c├ó╚Ötiga ╚Öi mai mult sprijin public pentru o opera╚Ťiune militar─â ├«n Siria care urmeaz─â s─â fie declan╚Öat─â.

La un moment dat, o feti╚Ť─â ├«mbr─âcat─â ├«n uniforma militar─â a For╚Ťelor Speciale (beretele cafenii), i-a atras aten╚Ťia fiindc─â era at├ót de cople╚Öit─â de emo╚Ťii, ├«nc├ót a pufnit-o pl├ónsul. Pre╚Öedintele turc a invitat-o atunci pe scen─â l├óng─â el, dar micu╚Ťa nu ├«╚Öi putea potoli pl├ónsul.

ÔÇ×Uita╚Ťi ce avem noi aici. Feti╚Ťo, ce faci tu aici? Avem propriile noastre berete cafenii, dar ace╚Ötia nu pl├óng niciodat─â. Are ╚Öi un drapel turc ├«n buzunar...Dac─â este martirizat─â (ucis─â), vom pune un steag deasupra ei, cu voia lui Allah. Ea este preg─âtit─â pentru orice, nu-i a╚Öa?ÔÇŁ, a ├«ntrebat-o Erdogan pe feti╚Ť─â care abia i-a r─âspuns afirmativ, printre hohotele de pl├óns.

Pre╚Öedintele turc a ini╚Ťiat deja comanda unei ofensive militare ├«mpotriva ora╚Öului Afrin, principalii viza╚Ťi fiind kurzii. Opera╚Ťiunile militare sunt deosebit de costisitoare, iar ├«n prezent, nu mai sunt at├ót de necesare, iar din acest motiv, liderul turc ├«ncearc─â s─â ob╚Ťin─â c├ót mai mult sprijin popular pentru a men╚Ťine pe pozi╚Ťii starea de r─âzboi cu etnicii kurzi.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png