Incendiu pe un vas de croazieră! 500 de persoane au fost evacuate


    Flăcări pe un vas de croazierăFoto: AFP/Puero Rico Police Department
Flăcări pe un vas de croazierăFoto: AFP/Puero Rico Police Department

Mai bine de 500 de persoane au fost evacuate de pe un vas de croazieră care a luat foc în apropiere de coasta de nord a statului insular Puerto Rico. Mulți dintre cei de pe ambarcațiune, deopotrivă pasageri și membri din echipaj, au cerut asistență medicală. Nu au fost înregistrați morți.

Paza de coastă a Statelor Unite a intervenit pentru a-i duce pe pasageri în portul San Juan, în timp ce elicopterele zburau pe deasupra vasului pentru a stinge flăcările. "Sistemul ambarcațiunii a cedat. Nu mai este sigur lucrul în interiorul ei", a declarat un oficial, citat de LA Times.

Flăcările ar fi ars ceva timp până când alarma a început să sune. Un mecanic de pe vas a povestit: "Am încercat să stingem incendiul timp de două ore, dar nu am reușit." 256 de pasageri au fost tratați, cei mai mulți din cauza șocului, a deshidratării și pentru expunere la temperaturi ridicate. 10 oameni au rămas spitalizați. Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Ana Rius, a spus că opt persoane au suferit fracturi în timpul evacuării.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg
profimedia 0754235297 jpg