Incredibil! Ce a făcut un rănit din Las Vegas când Donald Trump a vrut să-l salute


    Thomas Gunderson, rănit în masacrul din Las Vegas, alături de Melania și Donald Trumpfoto: captură
Thomas Gunderson, rănit în masacrul din Las Vegas, alături de Melania și Donald Trumpfoto: captură

Un bărbat care a fost împușcat îb picior în timpul masacrului din las Vegas a refuzat să rămână așezat pe patul de spital când președintele Donald Trump și prima doamnă Melania Trump au intrat în salon.

Thomas Gunderson se afla printre cei 20.000 de participanți la festivalul de muzică Route 91 Harvest duminică seară, 1 octombrie, când Stephen Paddock (64 de ani) a tras în mulțime din camera sa de hotel, aflată la etajul 32. Bărbatul, originar din California, a fost împușcat în picior în momentul în care a început să fugă spre hotelul Mandalay Bay.

Gunderson a fost vizitat la spitalul din Las Vegas de președintele Trump și de prima doamnă. Mare a fost surpriza celor mai importanți oameni din SUA când bărbatul, deși rănit grav, a ținut să se ridice în picioare ca să-i salute. Scena a fost filmată de familia lui Gunderson.

”Bună, Thomas. Cum te simți?”, îl întrebaă Melania, rugându-l, totodat, să nu se ridice. ”Sunt bine”, a răspuns Gunderson, ridicându-se pentru a-i strânge mâna președintelui. ”Oho, tipul ăsta mi se pare foarte puternic”, a spus și Trump în timp ce dădea mâna cu Gunderson.

Bărbatul a publicat filmulețul pe pagina personală de Facebook, cu un comentariu impresionant. ”Nu voi rămâne niciodată așezat când președintele acestei țări va veni să-mi strângă mâna. Poate că sunt multe probleme aici, dar îmi voi respecta întotdeauna țara, președintele și steagul. Împușcat în picior sau nu, îi voi arăta președintelui respectul pe care îl merită”, a scris Gunderson.

În masacrul de la Las Vegas au fost ucise 59 d epersoane și alte peste 500 au fost rănite. Atacatorul a fost găsit mort de către autorități în camera de hotel din care trăsese în mulțime.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Alina jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg