Incredibil! Ce purta această femeie în pântece de peste 50 de ani

image
Femeia a descoperit ce purta în ea după ce i s-a făcut o radiografie

Examene de rutină au scos la iveală că o bătrână chiliană de 92 de ani purta în pântece un fetus de două kilograme mumificat. Femeia purta această povară de peste 50 de ani!

Nonagenara, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, nu a ştiut de fetus întreaga sa viaţă. Transportată de urgenţă la spital de familie după ce a căzut, femeii de 92 de ani i s-a făcut o radiografie la şolduri care a permis să se descopere fetusul. Acesta s-a dezvoltat normal până la vreo şapte luni şi a ajuns să cântărească 2 kilograme în corpul femeii... de o jumătate de secol. „A fost o descoperire întâmplătoare şi nu a avut legătură cu cauzele examinării pacientei”, a spus la canalul de radio naţional un responsabil al spitalului San Antonio din Santiago.

S-a mumificat fără să creeze o jenă deosebită

Din motive neprecizate, fetusul s-a mumicat fără să provoace o jenă deosebită. Chiliana nu a ştiut că a fost însărcinată. După descoperirea embrionului, a fost dusă la domiciliul său la câteva ore după internarea în spital, fără a fi operată. Starea sa nu a necesitat nici o intervenţie chirurgicală. Dar cazul chilienei nu e unic. Potrivit Royal Society of medicine, există 300 de astfel de cazuri identificate în lume. În unele cazuri, fetuşii mumificaţi provoacă dureri şi trebuie extraşi.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
garsoniera debara jpg
Becuri
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg