Incredibil! Fetiţa asta de opt luni are atâta păr că a ajuns dependentă de coafor

image
Ce grea e via┼úa de bebelu┼č-vedet─â: tot timpul trebuie s─â ai grij─â de coafur─â...

Este fenomenal─â! Primrose Autumn Loveridge de opt luni, din Somerset, Marea Britanie, a devenit vedet─â pe Internet dup─â ce mama ei Beccy May Cooper, 29 de ani, a postat c├óteva poze cu ea. Micu┼úa are o ditamai coama de p─âr de 15 cm lungime ┼či are nevoie de tratament special pentru a-l aranja c├ót de c├ót.

Este fenomenal─â! Primrose Autumn a venit pe lume la finele lui 2017 ┼či doctorii au fost ┼čoca┼úi c├ónd au v─âzut c─â nou-n─âscutul avea o ditamai podoaba capilar─â c├ónd a ie┼čit din burtica mamei ei. Dup─â doar o lun─â, p─ârul negru al micu┼úei a luat propor┼úii, iar mama acesteia Beccy May Cooper a ajunbs s─â fie oprit─â pe strad─â de necunoscu┼úii care voiau s─â ├«┼či fac─â poz─â cu bebelu┼čul p─âros. 

simeon stalpnicul png
Este fenomenal─â! Primrose Autumn a venit pe lume la finele lui 2017 ┼či doctorii au fost ┼čoca┼úi c├ónd au v─âzut c─â nou-n─âscutul avea o ditamai podoaba capilar─â c├ónd a ie┼čit din burtica mamei ei. Dup─â doar o lun─â, p─ârul negru al micu┼úei a luat propor┼úii, iar mama acesteia Beccy May Cooper a ajunbs s─â fie oprit─â pe strad─â de necunoscu┼úii care voiau s─â ├«┼či fac─â poz─â cu bebelu┼čul p─âros.┬á

C├ónd o spal─â pe cap, Beccy este obligat─â s─â foloseasc─â pe l├óng─â ┼čamponul de bebelu┼či, un balsam special, un ulei de p─âr ┼či s─â ├«i desc├ólceasc─â p─ârul cu peria ├«n timp ce o usuc─â sub un jet puternic de aer cald. Dup─â ce a postat c├óteva fotografii cu micu┼úa care abia dac─â roste┼čte ÔÇ×gu-gu, ga-ga ┼či ma-maÔÇŁ, Primrose Autumn a ajuns s─â pozeze pentru 20 de companii cu produse pentru bebelu┼či. Pe l├óng─â faptul c─â este cel mai t├ón─âr fotomodel din lume, Primrose ┼či-a c├ó┼čtigat o porecl─â demn─â de profesioni┼čti ├«n r├óndul fotografilor din agen┼úiile publicitare.

simeon stalpnicul png
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg