Incredibil! Şi-a pus desfăcător de bere în loc de dinte

image
Un dentist argentinian a inventat implantul dentar care funcţionează ca deschizător de sticle

Berea după bere e plăcere, dacă ştii cum s-o deschizi fără durere. O companie argentiniană a inventat desfăcătorul de bere care se montează direct în gură, înlocuind un dinte.

Ce să faci cu o bere rece, dacă nu ai cu ce s-o deschizi? Meciul e gata-gata să înceapă şi deja începi să agiţi sticla de nerăbdare? Nu mai căuta cu disperare desfăcătorul! El s-ar putea afla chiar în gura ta. Un dentist argentinian şi-a dat seama cât de important este acest accesoriu pentru iubitorii băuturii cu hamei şi a inventat implantul dentar special care funţionează ca desfăcător de bere.

image

Bărbaţii se accidentează foarte des încercând să-şi deschidă berea cu gura. Însă stomatologul Sebastian Juri a găsit soluţia acestei probleme. Dintele din titan se montează pe arcada de jos, în locul unui dinte lipsă, şi conţine un „şănţuleţ” pe mijloc care te ajută să deschizi uşor o sticlă de bere. Restul danturii nu este deloc afectată şi nici nu provoacă disconfort.

image
Implantul dentar cu rol de desfăcător este confecţionat din titan şi prevăzut cu un şănţuleţ în care este introdusă marginea capacului de sticlă

Compania de bere care a finanţat invenţia a văzut cât de periculos este rugby-ul pentru jucătorii naţionalei, care de cele mai multe ori îşi pierd ori îşi rup dinţii. Trei rugbişti argentinieni, Johnatan Batiga, Pablo Kwiczor şi Uriel Santiago, au fost primii bărbaţi din lume care au testat desfăcătorul de bere. Aceştia şi-au înlocuit dinţii lipsă cu implantul dentar care scoate toate capacele. Implantul costă în jur de 500 de dolari (1.960 de lei) şi are o garanţie de 15 ani.

Bei o bere şi devii mai sexy

image

O companie japoneză a lansat berea cu colagen care promite femeilor să le facă mai frumoase. Niponele se înghesuie să bea noua băutură, deoarece conţine o proteină din ţesutul conjunctiv, osos şi cartilaginos, care păstrează pielea tânără. 

Halba care te umple de muşchi

image
Implantul dentar cu rol de desfăcător este confecţionat din titan şi prevăzut cu un şănţuleţ în care este introdusă marginea capacului de sticlă

Faci ditamai burta de la bere, dar măcar te-alegi cu braţe de Terminator. Un american din Austin, Texas, mare iubitor de bere, a inventat halba cu care poţi face exerciţii fizice. În locul mânerului, el a montat un flexor (n.r. arc) pentru antrenarea mâinilor.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
militar decedat alba iulia
poza 01 Colagen Carmen Bruma png
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta