Incredibila transformare a unui om al străzii! A plâns când a văzut schimbarea

17 martie 2017
simeon stalpnicul png
Acest om al străzii s-a schimbat atât de mult încât nu s-a putut recunoaște pe sine când săa privit în oglindăFoto: Facebook

Uneori se spune c─â haina ├«l face pe om, dar ├«n cazul acestui b─ârbat, care a petrecut 25 de ani pe str─âzi, schimbarea vestimenta╚Ťiei nu i-ar fi adus nicio schimbare. Omul f─âr─â ad─âpost a primit un tratament de ├«ngrijire facial─â la un salon de ├«nfrumuse╚Ťare, dar la final a fost at├ót de diferit, c─â nu s-a putut recunoa╚Öte pe sine.

Jose Antonio )55 de ani) obi╚Önuia s─â fie electrician, dar o suferin╚Ť─â ├«n via╚Ť─â l-a aruncat ├«ntr-o depresie care l-a f─âcut s─â ajung─â pe str─âzi. Dup─â cum relateaz─â Daily Mail. timp de 25 de ani a fost un vagabond, un om f─âr─â ad─âpost, care depindea de mila str─âinilor ╚Öi devenise parcagiu pentru a c├ó╚Ötiga c├ó╚Ťiva bani pentru a supravie╚Ťui.

simeon stalpnicul png
A stat 25 de ani pe străzi și a lucrat ca parcagiuFoto: Facebook

Via╚Ťa lui s-a schimbat ├«ns─â radical odat─â ce a intrat ├«n salonul de ├«nfrumuse╚Ťare cu ajutorul moderatorilor unei emisiuni spaniole. A intrat ├«n frizerie cu barb─â ├«nclcit─â, slinoas─â, alb─â, parul lung ╚Öi ne├«ngrijit. A fost b─ârbierit, tuns, vopsit, pensat, i s-a dat un stil modern, la mod─â, iar c├ónd s-a privit ├«n oglind─â, nu i-a venit s─â cread─â ceea ce vedea, nu s-a putut recunoa╚Öte pe sine ╚Öi a izbucnit ├«n lacrimi.

C├ónd s-a ├«ntors pe strada unde mult─â lume ├«l ╚Ötia de peste dou─â decenii, acum nimeni nu l-a mai recunoscut dup─â aspectul fizic, doar comportamentul s─âu prietenos f─âc├óndu-i pe apropia╚Ťi s─â ╚Öi-l aminteasc─â. A fost servit chiar ╚Öi cu o bere de c─âtre chelnerul unui restaurant care ├«l ╚Ötia ╚Öi nu-i venea s─â cread─â c─â era Jose. A atras aten╚Ťia chiar ╚Öi c├ótorva tinere femei care nu-╚Öi mai puteau lua ochii de la ÔÇ×noulÔÇŁ Jose Antonio.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dan Negru TVR jpg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg