Înfiorător! Un tată și-a violat fiica lesbiană pentru a-i arăta că sexul cu bărbați e mai bun

Ultima actualizare:

    O fetiță a fost violată de propriul tată când a aflat că este lesbianăFoto: Getty
O fetiță a fost violată de propriul tată când a aflat că este lesbianăFoto: Getty

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a acționat cu brutalitate atunci când a aflat că fiica sa de 16 ani avea „probleme de identitate”. Timp de doi ani, fetița a fost violată de trei ori de propriul tată.

Bărbatul este tatăl a două fiice și amândouă au fost abuzate sexual de propriul părinte, precizează Daily Star. violatorul, al cărui nume nu poate fi divulgat din motive legale, a fost dat pe mâna justiției atunci când una dintre fiicele sale nu a mai putut suporta coșmarul prin care ea și sora sa treceau.

În ciuda faptului că el a pledat nevinovat față de toate capetele de acuzare, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare. Inițial, începuse cu abuzarea sexuală a unei fiice, dar după ce aceasta a fugit de acasă, a început să o violeze pe sora acesteia. Cea de-a doua fiică avea doar 11 ani când coșmarul ei a început.

Potrivit mărturiilor fetiței, la 16 ani și-a dat seama că este posibil să fie atrasă sexual de femei și nu de bărbați. ea a încercat să vorbească despre problemele sale cu tatăl ei, dar acesta a reacționat brutal și a decis să-i arate că este mai bine să se culce cu un bărbat.

Perioada de detenție a bărbatului a ajuns în cele din urmă la 21 de ani din cauza abuzurilor sexuale repetate pe care le-a comis asupra propriilor sale fiice.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net