Internauţii şi-au "pierdut" accesul la Facebook, dar nu şi umorul! Iată cele mai haioase comentarii

Internauţii au glumit pe seama erorii cu care s-a confruntat Facebook-ul
Internauţii au glumit pe seama erorii cu care s-a confruntat Facebook-ul

Miercuri, 13 martie, Facebook a raportat că unii utilizatori au avut probleme în a accesa familia de aplicaţii Facebook, inclusiv Instagram. Într-o declarație, un purtător de cuvânt al companiei a spus: "Lucrăm să rezolvăm problema cât mai curând posibil". Iată care au fost comentariile internauţilor şi cum au făcut haz de necaz!

Compania a confirmat mai târziu că problema nu este legată de un DDoS, sau refuzul de serviciu, pe scurt, al unui atac cibernetic . Aplicațiile Facebook, care includ WhatsApp, Instagram și Messenger, par a fi inaccesibile pentru unii oameni. O hartă arată că utilizatorii Facebook din SUA, Brazilia, Columbia și Marea Britanie au fost afectați în mod deosebit.

Ce înseamna DDoS ?

DDoS înseamnă Distributed Denial of Service. Atac concertat pentru blocarea accesului la servicii.Atacul DDoS este o acțiune întreprinsa de unul sau mai mulţi atacatori împotriva unul site, server, serviciu online, etc. Atacul este menit să provoace cât mai multe distrugeri. Atacul DDoS este o acțiune distructivă, cu scopul de a paralizarea un server prin orice metodă, informează videotutorial.ro. 

Facebook a emis un comunicat oficial în care a confirmat problemele relatate de internauţii de pe întreg mapaondul. „Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute. Între timp, citeşte mai multe despre motivul pentru care vezi acest mesaj. Îţi mulţumim pentru răbdarea ta, pe durata îmbunătăţirii site-ului nostru” este mesajul transmis de Facebook, potrivit independent.co.uk.


    Internauţii au glumit pe seama erorii cu care s-a confruntat Facebook-ul Foto: Twitter
Internauţii au glumit pe seama erorii cu care s-a confruntat Facebook-ul Foto: Twitter

În ciuda faptului că utilizatorii internetului au pierdut posibilitatea de a accesa Facebookul, ei nu au renunţat la simţul umorului, iar mesajele care au făcut haz de necaz au fost prezente peste tot. "Astăzi a fost ziua somnului, aşadar şi Facebookul a decis să doarmă un pic", a fost una dintre glumeole care a circulat cu această ocazie. La scurt timp după ce Facebook-ul a început să afişeze erori de funcţionare, o mare parte dintre dependenţii de tehnologie s-au mutat pe Twitter, o altă platformă media. Aşadar, cineva cu talent la editarea fotografică a creat o imagine care să ilustreze migraţia bruscă spre Twitter. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg