├Ä┼či ia cas─â mai mare pentru ursule┼úii de plu┼č FOTO

16 martie 2015
image
Huw Smith le ţine de urât zi de zi ursuleţilor

Mare ┼úi-e gr─âdina, Doamne! Un cuplu de britanici locuie┼čte de 23 de ani cu sute de ursule┼úi de plu┼č. Casa lor din Lancaster a devenit ne├«nc─âp─âtoare din cauza juc─âriilor.

Huw ┼či Jan Smith, de 60 de ani, au ├«nceput s─â colec┼úioneze juc─ârii din plu┼č ├«n urm─â cu 23 de ani.

image
Preferatul lui e Mischief, primul ursule┼ú de plu┼č cump─ârat

Cei doi aveau nevoie s─â umple golul l─âsat de pierderea celui mai bun prieten, un c├óine din rasa Labrador, Biffer. De atunci, britanicii ┼či-au burdu┼čit casa cu trei camere din Lancaster, cu sute de ursule┼úi. Fiecare nou venit primea obligatoriu un nume. Dar locuin┼úa devenea tot mai ne├«nc─âp─âtoare pe m─âsur─â ce familia se m─ârea.

image
A mai construit o cameră în spatele casei doar pentru jucării

Cu toate acestea, nici unul nu se ├«ndura s─â-i doneze unui orfelinat pentru a avea mai mult spa┼úiu. Din contr─â, so┼úii Smith ┼či-au transformat terasa din spatele casei ├«n dormitor pentru colec┼úia de juc─ârii ├«n valoare de 6.700 de dolari (28.116 lei). Ursule┼úii sunt cadouri primite de la prieteni, ├«ns─â cei mai mul┼úi au fost cump─âra┼úi din c─âl─âtorii. Cel mai mare se nume┼čte Conrad, iar cel mai mic a fost botezat Corfe. Steve este cel mai scump din colec┼úie ┼či a costat 385 de dolari (1.615 lei).

image
Se simte foarte fericit în mijlocul ursuleţilor

Huw ┼či Jan nu au nepo┼úi, de aceea prefer─â s─â le ofere ursule┼úilor toat─â afec┼úiunea lor. ├Än fiecare zi, Huw are grij─â c─â le vorbeasc─â, s─â le citeasc─â pove┼čti ┼či s─â ├«i legene pe picioare. Preferatul lui r─âm├óne Mischief, fiindc─â este primul ursule┼ú care i-a alinat durerea.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
bnr jpeg
regina elisabeta a II-a
accident botosani png
pasajul unirii jpeg
girl g7bb0eb269 1280 jpg
carbohidrati jpeg