Israelul începe imunizarea cu a patra doză de vaccin anti Covid

Israelul începe imunizarea cu a patra doză de vaccin anti Covid, este anunțul pe care l-a făcut, marți, premierul Naftali Bennett. Serul va fi administrat, pentru început, doar anumitor persoane.

centru de vaccinare jpeg

Cetăţenii Israelului au fost primii din lume care au primit a treia doză de vaccin anti-COVID-19. „Continuăm să fim în frunte cu cea de-a patra doză", a spus premierul israelian, făcând apel la cei care îndeplinesc aceste criterii să meargă să se vaccineze.Decizia grupului de experţi în pandemie de a aproba cea de-a patra doză este "o veste excelentă care ne va ajuta să trecem peste valul Omicron ce mătură lumea", a mai spus el,potrivit CNN.

Această declaraţie a fost făcută după o şedinţă a cabinetului privind pandemia, pe fondul preocupărilor tot mai mari cu privire la răspândirea variantei Omicron.

Cine are prioritate la a patra doză anti covid

Premierul israelian Naftali Bennett a anunţat, marţi, că toate persoanele cu vârsta peste 60 de ani, dar și medicii, vor avea dreptul la o a patra doză de vaccin anti-COVID-19. Hotărârea a fost luată după consultarea unui grup de experţi. Şi persoanelor cu imunitate scăzută li se poate administra a patra doză, la cel puţin patru luni de la a treia injecţie, potrivit unui comunicat al ministerului israelian al sănătăţii.

Biroul premierului Bennett a adăugat că prim-ministrul a cerut ministerului sănătăţii şi caselor de asigurări de sănătate, care se ocupă de vaccinări, să se pregătească pentru campania de injectare a celei de-a patra doze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net