Israelul trimite săgeți de avertizare către România. Semnalele din țara sfântă!

Ultima actualizare:

România mai are două meciuri de jucat în acest an, amicalele cu Slovenia acasă (17 noiembrie) și cu Republica Moldova în deplasare (20 noiembrie), însă, în aceste zile, toată atenția e îndreptată spre ce ne așteaptă în 2023.

turcia si israel foto shutterstock

Pentru că, la anul, vor începe partidele din preliminariile Euro 2024. Primele două în martie, cu Andorra și Belarus. Vorbim despre două întâlniri din care tricolorii sunt obligați să ia maximum de puncte, având în vedere că fix aceste naționale nu vor conta în lupta pentru calificare, dacă judecăm după nivelul lor fotbalistic. Așadar, adevăratele confruntări din preliminarii, cele cu Kosovo, Elveția și Israel, vor veni din iunie 2023 încolo.

Dacă Elveția e favorită clară a grupei, iar Kosovo, o națională incomodă, în schimb, Israel pare a fi pe un trend ascendent. Pentru că, pe lângă promovarea obținută în Liga A a Națiunilor, și formațiile de club din această țară au început să furnizeze niște rezultate remarcabile.

Continuarea pe adevărul.ro.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net