Iubita lui se crede câine

Ultima actualizare:

    Ce nebunie! Ca să nu muşte lumea pe stradă,  Nathan Riely, de 30 de ani, îşi ţine logodnica în lesă
Ce nebunie! Ca să nu muşte lumea pe stradă, Nathan Riely, de 30 de ani, îşi ţine logodnica în lesă

Îşi duce iubita la mall în lesă şi i-a amenajat acasă o cuşcă unde o pedepseşte când nu ascultă comenzile. Un american din Staten Island, New York, are o relaţie mai specială cu logodnica sa, Xena, care se crede câine.

Ce te faci dacă iubita ta preferă să latre în loc să vorbească? Muşcă lumea pe stradă dacă se enervează şi, în loc să stea în două picioare, merge de-a buşilea. Cu toate astea, ţi se rupe sufletul când te uiţi în ochii ei mari şi sinceri atunci când începe să se gudure pe lângă tine.

Americanul Nathan Riely, de 30 de ani, şi Xena, de 21 de ani, au o relaţie unică. De fiecare dată când îşi scoate logodnica în oraş, bărbatul trebuie să se asigure dacă localul unde urmează să ia masa acceptă şi patrupede, pentru că femeia se crede... câine.

Avea doar 13 ani când Xena a descoperit că menirea ei e să meargă în patru labe cu limba scoasă din gură, să lingă trecătorii şi să aducă băţul sau mingea dacă i le aruncă cineva. Era clar că sufletul ei pereche trebuie să fie un iubitor de câini şi un bun dresor de animale. Destinul i l-a scos în cale pe Nathan, un şofer de camion, care a reuşit să-i înţeleagă comportamentul canin şi a acceptat s-o plimbe în lesă. Chiar dacă lumea se uită chiorâş la ei pe stradă, cei doi americani susţin că au o relaţie stăpân-căţeluşă foarte specială.

Când nu e cuminte,  Xena doarme într-o cuşcă
Când nu e cuminte, Xena doarme într-o cuşcă

Tânăra turbează dacă nu e tratată ca un patruped. Acasă doarme într-o cuşcă, iar mesele le serveşte doar din castronele pentru dulăi, pe care i Nathan le umple ochi cu crănţănele şi granule. Uneori, când e cuminte, acesta îi aruncă un oscior, pe care Xena îl ronţăie până adoarme. Când nu e cuminte, o pedepseşte, îi pune botniţa şi o ţine legată în lesă.

A fost cerută de nevastă cu un medalion pentru căţei
A fost cerută de nevastă cu un medalion pentru căţei

Recent, Nathan a cerut-o de nevastă. În locul tradiţionalului inel de logodnă, el i-a dăruit un medalion pentru câini pe care a gravat  „Xena, căţeluşa lui Nathan”.


    A fost cerută de nevastă cu un medalion pentru căţei
A fost cerută de nevastă cu un medalion pentru căţei

Ham, ham şi cuşcă de piatră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net