Jean Paul Belmondo: Vă pup! Mă retrag, am făcut 215 milioane $

Ultima actualizare:

    La 81 de ani, actorul Jean Paul Belmondo îşi încheie cariera pe marele ecranFoto: Guliver/Splashnews
La 81 de ani, actorul Jean Paul Belmondo îşi încheie cariera pe marele ecranFoto: Guliver/Splashnews

A câştigat destul! Marele actor Jean Paul Belmondo a anunţat recent că vrea să ducă o viaţă liniştită atât cât mai are de trăit. Renunţă să mai joace în filme şi nu mai vrea să facă nici teatru, la 81 de ani.

Jean Paul Belmondo a fost cel mai bine plătit actor din 2014, în ciuda venerabilei sale vârste. Potrivit revistei “People with Money”, a reuşit să adune 75 de milioane de dolari (294 de milioane de lei) numai într-un an, venituri de pe urma ultimului său film, comedia “Les Bandits manchots”, dar şi din investiţiile pe care le-a făcut.

Actorul deţine lanţul de restaurante “Fat Belmondo Burger” din Paris, o echipă de fotbal, numită “Neuilly-sur-Seine Angels”, a lansat propriul brand de vodcă, Pure Wonderbelmondo-France, parfumul With Love from Jean-Paul, care e extrem de bine vândut, şi colecţia vestimentară Jean-Paul Belmondo Seduction.

De asemenea deţine acţiuni la compania de cosmetice CoverGirl. Legendarul actor francez a făcut mulţi bani de-a lungul vieţii şi din prodigioasa carieră cinematografică.

Timp de peste 20 de ani, 48 dintre filmele sale au depăşit fiecare 1 milion de bilete vândute. În prezent, se bucură de o avere de  215 milioane de dolari şi nu mai vrea să se obosească. Doreşte să aibă parte de mai multă tihnă. “Acum mă odihnesc! Nu mă mai întorc în cinema sau în teatru. Nu, nu, nu. Profit de viaţă!”, a declarat recent starul.

Fiul unui sculptor cu origini italiene, Jean Paul Belmondo a fost căsătorit, între 1953 şi 1965, cu Élodie Constantin, împreună cu care are trei copii, Patricia (decedată într-un incendiu, în 1994, la 36 de ani), Florence (54 de ani) şi Paul (51 de ani), fost pilot de Formula 1. A fost apoi căstorit cu Nathalie Tardivel, între 2002-2008, împreună cu care are o fiică, Stella Eva Angelina, de 11 ani.

Starul a mai avut şi o aventură cu Iepuraşul Playboy Barbara Gandolfi (40 de ani), de care s-a despărţit după un mare scandal, din care a aflat că frumoasa belgiancă urmărea numai să-l jumulească de bani.

image
image
image
image
image
image
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
padure stejar china
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay