Jucărie pentru milionari! Insula privată care poate fi mutată oriunde

image
Insula privată poate fi ”ancorată” oriunde în lumefoto: Caters

Imaginația omului nu are limite! Și dacă insulele artificiale nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate, puțini s-ar fi gândit la o insulă portabilă, cu propriul penthouse, un acoperiș din palmieri, cascade și o terasă romantică pentru cinele în doi.

Milionarii viitorului vor avea la dispoziție o ”jucărie” care îmbină avantajele celui mai luxos iaht cu intimitatea unei insule private. Cel puțin așa susțin reprezentanții Migaloo Private Submersible Yachts. Designerii companiei tocmai au definitivat planurile unei insule private care se poate muta oriunde. Așadar, proprietarii unei asemenea minunății nu își vor mai face griji pentru că nu vor avea unde să acosteze iahtul uriaș sau nu vor putea ieși la plajă din pricina vremii nesuferite. Pur și simplu vor ridica ancora și vor pleca, cu insulă cu tot, către zări mai senine.

Dotările sunt, cum altfel?, de cinci stele: un penthouse aflat la 80 de metri deasupra nivelului solului, la care se ajunge cu ajutorul unui ascensor, spa, sală de gimnastică, salon de înfrumusețare, bar și piscină. ”Afară”, grădini desfășurate pe verticală, palmieri, ba chiar și un punct de hrănire a rechinilor. Un mini-port și un helioport ar urma să facă mai ușor accesul la insula ”ancorată” în larg.

Directorul companiei, citat de  Daily Mail, spune că există deja doritori pentru ceea ce s-ar numi Kokomo Ailand. ”Reacția clienților noștri a fost incredibilă. Negociem deja cu câțiva care sunt foarte interesați de acest proiect”, a declarat Christian Gumpold.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
andrei rosu mihaela bilic png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
Muncitori nord coreeni FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna