Jurnalul secret al lui Meghan Markle care dezvăluie detalii întunecate din trecutul ei


    Meghan Markle obișnuia să aibă un blog realizat sub forma unui jurnal personalFoto: AFP
Meghan Markle obișnuia să aibă un blog realizat sub forma unui jurnal personalFoto: AFP

Fiecare persoană are secrete sau amintiri întunecate pe care nu am vrea să le dezvăluim, așa că nici celebritățile nu fac excepție. Totuși, viitoarea soție a Prințului Harry a avut cândva un blog realizat sub forma unui jurnal personal, în care a dezvăluit cât de greu i-a fost să atingă succesul în cariera de actriță.

Pe acest blog, Meghan Markle (36 de ani) și-a dat frâu liber emoțiilor. Scriind sub pseudonim, logodnica Prințului Harry povestea periodic dramele prin care trecea la începutul carierei cinematografice. Ea și-a expus în acest fel, partea întunecată a trecutului său, pe care cu siguranță vrea să-l dea uitării.

„Am fost nevoită să-mi «îngheț» anul la actorie, să împrumut bani, să am joburi pe care le uram, să îndur să fiu tratată ca un nimic, să sărut actori cu o respirație urât mirositoare și plângeam ore în șir pentru că simțeam că nu mai rezist”, scria Meghan într-unul dintre articolele de pe blog, după cum a declarat o sursă apropiată fostei actrițe, pentru Daily Star.

Meghan se folosea, însă, de diferite tertipuri pentru a-i face pe cititori să-i acceseze blogul și chiar le adresa îndemnuri precum: „Haideți să citiți despre fata cu sânii magici”, doar pentru a le capta atenția. Fosta actriță era disperată să devină celebră, iar în timp, visul ei s-a împlinit.

Avea totuși și o anumită teamă de a se expune, de-aia și scria sub pseudonim. Totuși, jurnalul online era pentru ea ca o terapie, prin care se vindeca de frustrări.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg