Kate Middleton este mama a trei copii, dar are o talie de viespe! Ţinuta care i-a pus în evidenţa silueta perfectă

Ultima actualizare:
Kate Middleton a purtat o creaţie Alexander McQueen
Kate Middleton a purtat o creaţie Alexander McQueen

Casa Regală a Marii Britanii s-a aflat în atenţia întregului mapamond atunci când prinţul Harry şi Meghan Markle au luat decizia de a renunţa la titluri şi a duce o viaţă separată de ceilalţi membri, undeva în îndepărtata Canada. Se pare că familia regală încearcă să revină la activităţile obişnuite după plecarea ducilor le Sussex. În urmă cu câteva zile prinţul Charles şi Camilla Bowles au participat alături de William şi Kate Middleton la o vizită oficială, prima în această formulă de mai bine de 9 ani. Cu acest prilej, ducesa de Cambridge a oferit o nouă lecţie de stil, amintind de eleganţa prinţesei Diana.

Meghan Markle şi prinţul Harry au şocat o lume întreagă atunci când au anunţat dorinţa de a părăsi Casa Regală pentru a se retrage într-un loc mai liniştit, undeva în Vancouver, Canada. Membrii familiei au fost afectaţi de hotărârea lor, însă au acceptat-o, întrucât tenisiunile existente erau evidente. După plecarea prinţului Harry şi a lui Meghan, ceilalţi membri au fost nevoiţi să revină la activităţile cotidiene care includ, printre altele, diferite vizite, relatează dailymail.co.uk.

Prinţul William a participat la un joc de baschet alături de pacienţi
Prinţul William a participat la un joc de baschet alături de pacienţi

Recent, prinţul Charles şi Camilla au participat alături de ducii de Cambridge la o vizită care a avut loc la o instituţie care se ocupă de reabilitarea militarilor răniţi pe câmpul de luptă. Cu această ocazie, Kate Middleton a demonstrat încă o dată că este regina eleganţei şi că alegerile sale vestimentare sunt întotdeauna impecabile. Ducesa de Cambridge a purtat o creaţie semnată de către celebrul designer britanic Alexander McQueen, iar apariţia ei a fost una ce nu putea fi trecută cu vederea. Soţia prinţului William a optat pentru culoarea bleumarin, iar frumuseţea naturală i-a fost scoasă în evidenţă de un machiaj discret. Sacoul cambrat a accentuat talia demnă de invidiat a ducesei, mamă a trei copii. 


    Prinţul William a participat la un joc de baschet alături de pacienţi Foto: Profimedia
Prinţul William a participat la un joc de baschet alături de pacienţi Foto: Profimedia

Atât prinţul Charles, cât şi Kate Middleton au discutat cu pacienţi internaţi la acest centru despre rolul cheie pe care îl joacă sănătatea mintală în procesul de reabilitare în urma traumelor fizice şi psihice provocate de prezenţa pe fronturile de luptă. Ducesa de Cambridge a împărţit zâmbete calde, iar prinţul William a acceptat să joace un meci de baschet, punându-se în situaţia pacienţilor bolnavi. Aşadar s-a aşezat într-un scaun cu rotile şi a încercat să marcheze pentru echipa din care a făcut parte, relatează publicaţia britanică dailymail.co.uk. 

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net