Kate Middleton își dorește al patrulea copil. Sarcina lui Meghan Markle a convins-o să rămână iar gravidă

4 mai 2019
article img
Kate Middleton și Meghan MarkleFoto: Getty

Meghan Markle este în centrul atenției acum că mai are puțin și naște, iar venirea pe lume a "bebelușului Sussex”, cum a fost cel mic poreclit,i-a cam dat de gândit lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge, care adoră copiii, ar dori să facă un al patrulea bebeluș.

De la început s-a știut că Ducesa de Cambridge își dorea să aibă trei copii, ca mama ei, Carol. Un al patrulea ar fi o surpriză pentru oricine, însă Kate ar fi dispusă să facă acest pas. ”Adoră copiii, e pregătită să rămână iar gravidă, deși a avut sarcini grele în trecut”, a declarat o sursă pentru dailymail.co.uk. 

Mai mult, presa britanică notează că așa Kate ar călca pe urmele Reginei Elisabeta a II-a, care a adus pe lume al patrulea ei copil la 37 de ani, aceaști vârstă pe care o are ducesa acum. 

Kate ar fi dat un posibil indiciu că vrea să mai aibă un copil când a mers în februarie, în Irlanda de Nord. Atunci, când se juca cu un bebeluș de cinci luni, i-a spus tatăl lui că ”micuțul e adorabil. Mă face să mai vreau unul”. 

article img
Kate Middleton şi Prinţul William, cu cei trei copii, George, Charlotte şi Louisfoto: AFP

Nu se știe însă dacă William are aceleași planuri ca soția sa, dar apropiații susțin că iubește copiii la fel de mult. 

WIlliam și Kate au deja trei copii: George, de cinci ani, Charlotte, de trei ani și Louis, care a împlinit un an în aprilie.