Kate Middleton, mai tânără și mai stilată ca niciodată, într-o rochie reciclată

19 noiembrie 2021
article img
Specialiștii au remarcat aerul tineresc al ducesei de Cambridge, conferit de machiajul discretfoto: Profimedia

Kate Middleton și prințul William au fost invitații de onoare la Royal Variety Performance, un eveniment caritabil. Toată lumea a remarcat aerul tineresc al ducesei de Cambridge, îmbrăcată într-o rochie pe care a mai purtat-o într-o vizită oficială în Pakistan.

Că a fost rochia verde smarald, părul coafat în bucle lejere sau machiajul discret, cert este că ducesa de Cambridge a arătat mai tânără și mai stilată ca niciodată joi seară, la evenimentul desfășurat la Royal Albert Hall.

Kate Middleton (39 de ani) a purtat o rochie superbă, verde smarald, cu paiete, lungă până-n pământ, cu mâneci lungi și talia marcată. Este vorba despre aceeași rochie, creată de Jenny Packham, pe care Kate a purtat-o în 2019, în timpul unei vizite oficiale în Pakistan.

article img
Kate Middleton a purtat o rochie verde smarald cu paietefoto: Profimedia

Make-up artistul Laura Kay, citat de Daily Mail, a subliniat că machiajul în nuanțe de roz-piersică, cu rujul roșu cu efect de strălucire, a pus în valoare frumusețea naturală a ducesei și a făcut ca tenul ei să arate mai ”sănătos decât oricând”.

Iar părul coafat în bucle lejere, cu cărarea pe o parte, i-a conferit un aer tineresc și stilat.

Kate și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei din aur, în valoare de 125 de lire sterline, de la Missoma, și un clutch verde semnat de Jenny Packham. 

În ceea ce-l privește pe prințul William, viitorul rege a purtat un sacou din catifea albastră, cămașă albă și pantaloni negri.

article img
Prințul William a purtat cu sacou din catifea albastrăfoto: Profimedia

Evenimentul caritabil, prezentat de actorul de comedie Alan Carr, a beneficiat de prezența unor nume grele din showbiz, precum Ed Sheeran, Sir Rod Stewart si Jane McDonald și a fost organizat în beneficiul Royal Variety Charity, organizație care a sărbătorit 100 de ani de când se află sub patronajul casei regale.

Citește și:

Secretul rochiei purtate de Kate Middleton la premiera ultimului James Bond cu Daniel Craig

Kate Middleton, într-o superbă rochie verde smarald, a savurat o bere irlandeză