Kate Middleton, mămică model! Participă alături de Prințul Louis la lecții de dans și cântat

image
Kate Middleton ia parte la activități amuzante cu Prințul Louis

Kate Middleton nu se dă de la nimic în lături atunci când vine vorba de micuții ei! Astfel, Ducesa de Cambridge, cu o reputație nepătată și un titlu care ar îndeamna-o să fie cât mai serioasă, a decis să își înscrie bebelușul la cursuri de dans și cântat, la care nu doar că este și ea prezentă, dar participă în egală măsură!

Toți admiratorii Casei Regale Britanice știu deja că ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, sunt o pereche extrem de modestă și cu „picioarele pe pământ”, adesea făcându-se comparații între ei și „omologii lor”, ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, care uneori mai calcă strâmb și ajung să mai facă una, două extravaganțe. 

Kate Middleton face cursuri de muzică și dans alături de micuțul ei, Prințul Louis

De la călătoriile lor cu avioane de linie, la comun, până la locațiile pe care aleg să le frecventeze, Kate și William întăresc, într-adevăr, ideea potrivit căreia faptul că fac parte din familia regală britanică nu li s-a urcat deloc la cap, din contră. Același lucru se aplică și pentru ieșirile cu micuții lor, cei doi duci având împreună trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și mezinul familiei, micuțul Prinț Louis. Dacă alte mame celebre preferă să trimită dadacele la plimbare cu copiii, se pare că ducesa Kate are de gând să petreacă timp cu micuții ei ori de câte ori are ocazia, acest lucru însemând să meargă personal cu ei „la joacă”, potrivit Daily Mail. 

image
Cursurile sunt ținute de un om îmbrăcat în maimuță

Recent, Kate Middleton a fost surprinsă cu zâmbetul până la urechi alături de Prințul Louis, la un festival de muzică englez, ce are loc în fiecare săptămână, și costă în jur de 12 lire. Ducesa de Cambridge câștigă tot mai mult admirația comentatorilor regali, după ce a fost zilele trecute și într-un pub, la o ieșire cu alte mămici de la școala copiilor ei, aceștia catalogând-o pe soția lui William ca fiind „extrem de modestă și normală”. 

image
Cursurile sunt ținute de un om îmbrăcat în maimuță

Acum, după ieșirea cu mamele, Kate l-a scos pe Prințul Louis și la „Monkey Music sessions”, un festival muzical dedicat micuților, care cuprinde și cursuri de cântat și dansat pentru copilași. Partea amuzantă este că aceste cursuri sunt susținute de un om îmbrăcat într-o maimuțică, ce le pune și pe mămici să cânte și să danseze împreună cu bebelușii lor. Și, deși face parte dintr-o familie unde eticheta este pusă pe primul loc, lui Kate se pare că nu îi este deloc frică să se „maimuțărească” alături de micuțul ei, dacă acest lucru înseamnă să petreacă timp cu el și să îl facă să zâmbească. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
volan2 png
Anamaria Prodan png
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg