Kate Middleton și Meghan Markle, hărțuite! Măsurile stricte luate de Palatul Buckingham


    Kate Middleton și Meghan MarkleFoto: Getty
Kate Middleton și Meghan MarkleFoto: Getty

Palatul Buckingham a publicat o serie de reguli, pe conturile de socializare ale gamiliei regale, după ce Kate Middleton (37 de ani) și Meghan Markle (37 de ani) au fost ținta atacurilor pe internet.

Familia regală a declarat război internauților și i-a amenințat că îi va raporta la poliție. Reprezentanții Palatului Buckingham au publicat o serie de reguli pentru cei care vor să comenteze pe conturile de socializare manageriate de ei. Această mișcare îi blochează pe cei care le-au hărțuit pe Meghan Markle și pe Kate Middleton prin intermediul rețelelor de socializare.

Kate Middleton și Meghan Markle au fost ținta comentariilor misogine și rasiste

Ambele ducese au fost ținta unor comentarii misogine, pe Instagram și pe Twitter. Recent, soția prințului Harry și-a închis toate conturile, din cauza comentariilor rasiste și sexiste făcute de internauți.

Palatul Buckingham le-a cerut celor care comentează pe conturile de socializare ale familiei regale să dea dovadă de „bunătate, respect și bun simț”. Noile reguli spun că internauții nu au voie să facă „afirmații defăimătoare, obscene, instigatoare la ură” și nu au voie să publice „materiale violente, discriminatorii sau imagini cu conținut sexual”.

Poliția poate acționa în astfel de cazuri

Nu de puține ori, Meghan Markle a fost numită „sociopată” și „narcisistă”, iar unii internauți au acuzat-o că are o sarcină falsă. De asemenea, unii fani ai familiei regale nu sunt de acord cu faptul că Harry și-a ales o soție de culoare, iar comentariile rasiste erau cu sutele pe Twitter și pe Instagram. 

„Sunt unelte automate care ajută la ștergerea unor astfel de comentarii, dar uneori este nevoie să fie luate și la mână. Sunt totuși mii de astfel de compentarii. E nevoie doar de câțiva oameni pentru a stârni o conversație extrem de agresivă. Problema aici este cum se comportă oamenii unii cu alții”, a declarat un apropiat al familiei regale, potrivit The Sun. Unii merg atât de departe încât recurg la amenințări cu moartea. Cei mai agresivi internauți vor fi dați pe mâna poliției.

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg