Kate Middleton ╚Öi Prin╚Ťul William au vizitat centrul de vaccinare din Westminster Abbey! Imagini inedite

image
Kate ╚Öi William au ╚Ťinut ╚Öi un moment de reculegere pentru victimele r─âpuse de Covid-19Foto: Getty Images

Kate Middleton (39 de ani) ╚Öi prin╚Ťul William (38 de ani) s-au ├«ntors mar╚Ťi (23 martie) la locul unde au f─âcut nunta, ├«ns─â dintr-un alt motiv semnificativ. Cuplul a vizitat un nou centru de vaccinare COVID-19, care a fost ├«nfiin╚Ťat la Westminster Abbey, locul unde ducii de Cambridge s-au c─âs─âtorit ├«n urm─â cu aproape 10 ani.

├Än centru, Kate, care a purtat o hain─â crem cu detalii din dantel─â de la Catherine Walker & Co., ╚Öi William, ├«ntr-un costum elegand, au adus un omagiu membrilor personalului ╚Öi voluntarilor care ajut─â la vaccinarea popula╚Ťiei. Vizita lor vine ├«n momentul ├«n care Marea Britanie marcheaz─â aniversarea de un an de la ├«nceputul carantinei. Ducii de Cambridge au ╚Ťinut ╚Öi un minut de reculegere, ├«n amintirea celor peste 125.000 de mor╚Ťi ╚Öi au adus un omagiu lucr─âtorilor de pe front care au luptat ├«mpotriva pandemiei. 

image
Kate Middleton ╚Öi prin╚Ťul William au vizitat centrul de vaccinare din Westminister AbbeyFoto: Getty Images

Serviciul Na╚Ťional de S─ân─âtate public din Marea Britanie a deschis clinica Westminster Abbey la ├«nceputul acestei luni pentru a oferi p├ón─â la 2.000 de injec╚Ťii salvatoare de vie╚Ťi. Func╚Ťioneaz─â de la transeptul sudic, unde se afl─â faimosul col╚Ť al poe╚Ťilor, ├«n timp ce m─ân─âstirea continu─â s─â r─âm├ón─â deschis─â pentru o slujb─â zilnic─â de Sf├ónta ├Ämp─ârt─â╚Öanie.

William ╚Öi Kate au vorbit cu personalul medical despre experien╚Ťele lor de a fi implica╚Ťi ├«n cel mai mare program de vaccinare din istoria na╚Ťiunii ╚Öi de a lucra ├«ntr-un astfel de loc incredibil. De asemenea, s-au ├«nt├ólnit ╚Öi au vorbit cu o serie de oameni care ╚Öi-au primit vaccinul ├«n acea zi, potrivit People.

image
Ducii de Cambridge au stat de vorb─â cu personalul medicalFoto: Getty Images
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg