Kate Middleton, ținută splendidă în turul Scoției. Ducele si Ducesa de Cambridge s-au plimbat cu mașina prințului Filip

27 mai 2021
article img
Kate si William sunt căsătoriți de zece ani Sursă foto: Profimedia

Kate Middleton a purtat o ținută splendidă în turul Scoției. Ducele și Ducesa de Cambridge s-au plimbat cu mașina bunicului lui, prințul Filip.

Kate Middleton (39 de ani) a purtat o ținută splendidă în turul Scoției, alături de soțul său, prințul William (38 de ani). Ducele și Ducesa de Cambridge au mers la un cinema în aer liber cu mașina răposatului prinț Filip, care a murit la 9 aprilie, la 88 de ani, un Land Rover clasic. 

article img
Ducele și Ducesa de Cambridge au mers la un cinema cu mașina răposatului prinț Philip, un Land Rover clasicSursă foto: Profimedia

Kate a purtat o haină lungă albastră cu nasturi auriți, din material în carouri tipic scoțian, marca Holland Cooper, de 649 de lire sterline, asortată cu cercei din pietre prețioase, și pantofi stiletto. Mai precis, este vorba de o pereche de cercei Manolo Blahnik cu smaralde, care i-au fost împrumutați de către Regina Elisabeta a II-a (95 de ani). Cerceii au fost dăruiți bunicii prințului William de către conducătorul Dubaiului, Rashid Bin Saeed Al Maktoum, în 1979.

Kate Middleton a împlinit 38 de ani. Cum arăta ducesa de Cambridge cu aparat dentar

Kate Middleton nu are fițe regale! Ce gest a făcut, deși era îmbrăcată într-o rochie de 2.500 $

Au văzut filmul ”Cruella”

Ducele și Ducesa de Cambridge au vizionat filmul ”Cruella” în penultima zi din săptămâna pe care au petrecut-o în Scoția. Înainte de a rula filmul, Kate a ținut un scurt discurs în cadrul căruia a mulțumit federației de organizații caritabile NHS Charities Together din Scoția pentru dedicarea, angajamentul și sacrificiile de care dă dovadă în acțiunile pe care le întreprinde.

article img
Kate Middleton a purtat o ținută splendidă în turul Scoției, alături de soțul său, prințul WilliamSursă foto: Profimedia

De 13 ani, aceasta lucrează fără odihnă să îmbunătățească serviciile pentru pacienți și să susțină voluntarii atât din punct de vedere practic, cât și emotional. William și Kate au avut și o convorbire video cu actrițele Emma Thompson (62 de ani) și Emma Stone (32 de ani) privitoare la filmările care s-au făcut la Londra pentru noua producție ”Cruella”. Ducele și Ducesa de Cambridge au sărbătorit recent zece ani de căsnicie. Ei au împreună trei copii, prințul George, de 7 ani, prințesa Charlotte, de 6 ani, și prințul Louis, de 3 ani. Kate Middleton a purtat o ținută splendidă în turul Scoției.