Kate și William, cel mai „netradițional” cuplu regal ! Britanicii îi aseamănă cu Diana


    Cel mai iubit cuplu regal este considerat „prea normal” pentru uniiFoto: Splashnews
Cel mai iubit cuplu regal este considerat „prea normal” pentru uniiFoto: Splashnews

Kate Middleton (34 de ani) și Prințul William (34 de ani) calcă pe urmele regretatei Prințesa Diana, în sensul că pot fi numiți oricum, dar nu „tradiționali”. De cele mai multe ori, ducii de Cambridge nu urmează protocolul regal și nu le pasă foarte mult cum sunt etichetați. Desigur, au o imagine pe care și-au construit-o de-a lungul anilor, dar nu sunt ca alți membri ai familiei regale.

Unii îi numesc „prea normali”, pentru că William și Kate se comportă ca un cuplu „de rând”. Alții i-au criticat că sunt plictisitori, dar ducii de Cambridge au înălcat de multe ori ceea ce presa britanică numește protocolul regal. La fel ca Prințesa Diana, William și Kate sunt foarte implicați în proiecte caritabile, iar ducesa de Cambridge conduce un proiect pentru integrarea în societate a copiilor cu probleme. 

Poate că niciodată până acum nu au mai existat persoane cu sânge albastru care să fie atât de „normale”. Precedentul a fost creat de Diana, iar această simplitate și normalitate a fost adoptată de copiii ei, Harry și William, potrivit revistei People.

Chiar dacă sunt urmăriți de presă oriunde se duc, ducii de Cambridge preferă să se pozeze cu localnicii, să îi asculte și să se implice în ajutorarea acestora. Se duc în vacanțe alături de copii, iar în vizitele oficiale fac drumeții și vizitează obiective turistice, ca orice alt cuplu aflat în vacanță. Presa britanică susține că William și Kate nu se potrivesc imagini regale, dar experții susțin că publicul îi îndregește tocmai datorită acestui lucru. Kate și William sunt mai apropiați de oamenii de rând, față de alți membri ai familiei regale britanice, iar acest lucru le aduce aminte nostalgicilor de Diana, Prințesa Inimilor.

Și alegerile vestimentare ale lui Kate seamănă izbitor cu stilul soacrei sale. a. Surse apropiate de familia regală susțin că și personalitățile celor două membre ale familiei regale britanice se aseamănă foarte mult. La fel ca Diana, Kate zâmbește larg camerelor de fotografiat și este foarte sinceră în interviuri. „Prințesa Inimilor” a ignorat de multe ori protocolul regal și obișnuia să îmbrățișeze copiii bolnavi de SIDA, fără să îi pese ce crede presa.

De asemenea, la fel ca Diana, Ducesa de Cambridge pare determinată să le ofere copiilor ei, George (2 ani) și Charlotte (7 luni), o viață cât se poate de normală. 

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Zile libere legale în 2023
Ceapă
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
catalin remus avocatul31 jpg
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023