Kim Jong-Un, mare admirator al fotbalului european! Cu ce echipă ține

Ultima actualizare:

    Kim Jong-un adoră fotbalul europeanFoto: AFP
Kim Jong-un adoră fotbalul europeanFoto: AFP

Liderul Coreei de Nord și-a creat o reputație destul de negativă în Occident, atât prin ostilitatea pe care o manifestă față de Statele Unite, cât și prin tirania cu care-și tratează cetățenii. Puțini știu însă că este un mare admirator al fotbalului european.

Senatorul italian Antonio Razzi spune că îl cunoaște și este bun prieten cu dictatorul nord-coreean și a dezvăluit în cadrul unei emisiuni Tv italiene că președintele Kim Jong-Un este un mare fan al fotbalului, iar echipa sa favorită este Inter Milan. Razzi a precizat că dictatorul chiar își dorește să vină la San Siro, pentru a vedea câteva meciuri live.

Pasiunea sa pentru fotbalul european și-ar fi descoperit-o când era mai tânăr, pe vemea când era student în Berne. Mergea deseori la San Siro să vadă în special meciurile Inter Milanului, relatează The Mirror.

Dacă pasiunile sale ar include și alte elemente de factură occidentală, poate că dictatorul n-ar mai fi atât de ostil față de stilul de viață democratic liberal. Dincolo de hobby-urile sale însă, el este nevoit să continue, într-un fel, dinastia și regimul dictatorial al predecesorilor săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net