Kim Jong-un nu pleacă nicăieri fără WC-ul personal. Are unul montat şi în maşină

Ultima actualizare:

    Trenul liderului de la Phenian conţine trei toalete în care intră doar Kimfoto: AFP
Trenul liderului de la Phenian conţine trei toalete în care intră doar Kimfoto: AFP

Kim Jong-un nu se desparte niciodată de preţiosul lui WC personal. Conform The Mirror, conducătorul Coreei de Nord are o oliţă specială montată inclusiv în Mercedesul lui blindat. El se teme să nu fie otrăvit sau să îi fie furate excrementele.

Indiferent că merge în Singapore să se întâlnească cu Donald Trump (n.r. cum a fost summitul din iunie 2018) sau se duce la bazele militare de la Marea Japoniei să vadă cum zboară rachetele balistice, Kim Jong-un (36 de ani) cară după el un WC personal.

Conform tabloidului britanic ”Daily Mirror”, liderul de la Phenian are mai multe maşini dotate cu WC-uri care sunt păzite cu sfinţenie de agenţii din trupele speciale. Atunci când călătoreşte cu trenul, cu avionul, elicopterul sau vaporul Kim Jong-un trasează din start sarcini clare pentru brigada însărcinată cu transportul WC-ului prezidenţia.

El se teme că inamicii ar putea obţine informaţii importante legate de sănătatea lui din analiza fecalelor. Mai mult decât atât, ştie că din excremente se pot obţine informaţii genetice vitale, în excremente se află specii de microbi care dezvăluie informaţii despre boli cronice şi despre dietă şi metabolism. 

Kim Jong-un este liderul suprem al Coreei de Nord din 2011 şi şeful Partidului Muncitoresc din 2012. S-a născut la 8 ianuarie 1984, este căsătorit cu Ri Sol-ju din 2009 şi are un urmaş pe nume Kim Ju-ae. S-a zvonit că ar fi murit în urma unei operaţii pe cord în urmă cu mai bine de două luni şi că locul lui a fost luat de sora lui, Kim Yo-jong (41 de ani). 

Încă din 2015, o sursă din apropierea liderului de la Phenian a dezvăluit că acesta nu pleacă nicăieri fără toa­leta lui mobilă. Sursa citată a subliniat că această regulă de aur privind ”fecalele prezidenţiale” a fost implementată în protocolul de pază al liderului de tatăl lui, Kim Jong-Il. WC-ul este folosit doar de Kim Jong-un şi nici măcar membrii familiei sale nu au voie să stea pe tronul prezidenţial pentru că gestul ar putea fi interpretat ca o subminare a autorităţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net