Le-a arătat cine este atacatorul, dar au refuzat să îl aresteze! Motivul polițistelor

Ultima actualizare:

    Fotografia cu atacatorul a fost făcută publică de Oficiul de Poliție Metfoto: Oficiul de Poliție Met
Fotografia cu atacatorul a fost făcută publică de Oficiul de Poliție Metfoto: Oficiul de Poliție Met

Două polițiste au primit avertizări de concediere după ce au refuzat să aresteze un atacator. Victima le-a arătat cine este bărbatul imediat după momentul atacului.

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost atacată dintr-un bărbat în autobuz din Camden, Marea Britanie. Aceasta s-a ridicat de pe scaun pentru a o saluta pe o prietenă, iar în acel moment, atacatorul s-a repezit la ea să o atingă în zonele intime, potrivit metro.co.uk. Deși în acel moment au urcat două polițiste în autobuz, atacatorul a scăpat fără nici o amendă.

L-am împins și l-am întrebat «Ce faci?». Eram șocată, dar câteva secunde mai târziu, două polițiste au urcat în autobuz. Le-am spus ce s-a întâmplat. Am arătat spre bărbat, spunând că el este cel care m-a atacat și le-am spus că prietena mea a fost martoră. Polițistele mi-au spus că nu se puteau ocupa de acea infracțiune pentru că trebuia mai întâi să o raportez la o secție de poliție”, a declarat victima.

La momentul respectiv, femeii nu i s-a părut suspect comportamentul polițistelor, însă mai târziu și-a dat seama că ceea ce i se întâmplase nu era normal.  Serviciul de Poliție Metropolitană din Londra, Marea Britanie  a confirmat faptul că doi ofițeri au fost găsiți vinovați că ar fi îndrumat-o greșit pe victimă. 

image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net