Leonardo DiCaprio donează 3 milioane de dolari pentru combaterea incendiilor din Australia

Ultima actualizare:

    Leonardo DiCaprio, donație extrem de generoasă pentru combaterea incendiilor din AustraliaFoto: Getty
Leonardo DiCaprio, donație extrem de generoasă pentru combaterea incendiilor din AustraliaFoto: Getty

Cunoscut și pentru latura sa filantropică, pe lângă carisma și trăsăturile care l-au propulsat, de-a lungul timpului, în topurile celor mai frumoși bărbați din lume, celebrul actor Leonardo DiCaprio demonstrează încă o dată că nu e doar „o altă față drăguță” de la Hollywood.

Leo a decis să se implice serios în combaterea incendiilor masive care au pus stăpânire pe Australia, în urma cărora câțiva oameni au murit și și-au pierdut locuințele, iar multe animale au pierit sau au fost grav rănite, de asemenea, în flăcările mistuitoare. 

Organizaţia Earth Alliance, condusă de DiCaprio, arată că a lansat Fondul „Australia Wildfire” pentru a veni în ajutorul "reacţiilor internaţionale la incendiile de vegetaţie catastrofale". Earth Alliance este o organizaţie lansată în 2019 cu scopul de a combate efectele schimbărilor climatice şi ameninţările la adresa biodiversităţii, informează Hollywood Reporter. Astfel, Leonardo va dona 3 milioane de dolari fondului de ajutor pentru combaterea incendiilor și ajutorarea celor afectați de acestea. 

Australia a fost stăpânită de incendii mistuitoare
Australia a fost stăpânită de incendii mistuitoare

Actorul se adaugă unei liste de celebrităţi care s-au angajat să doneze sume mari pentru a susţine cauza celor ce luptă cu incendiile din Australia. Chris Hemsworth şi Elton John au oferit câte 1 milion de dolari la începutul anului, iar printre cei care au mai donat se numără Pink, Nicole Kidman şi Keith Urban, care au oferit, de asemenea, sume considerabile de bani. 

Şi trupa Metallica a orientat suma de 750.000 de dolari către o organizaţie care se ocupă de pompierii şi serviciile de urgenţă din zonele afectate de incendii.

Incendiile de vegetaţie au ucis peste 25 de persoane şi au distrus 2000 de locuinţe în Australia începând din luna septembrie. Mii de oameni au suferit din cauza evacuărilor, întrucât incendiile imprevizibile au cuprins peste 10,3 milioane de hectare de pământ. Se estimează că un miliard de animale şi-ar fi pierdut viaţa în urma dezastrului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net