Locul unde fanteziile devin realitate! Show erotic în New York, cu 250 de persoane, în ciuda COVID

Ultima actualizare:

    Cum a arătat cea mai așteptată petrecere erotică din New YorkFoto: Shutterstock
Cum a arătat cea mai așteptată petrecere erotică din New YorkFoto: Shutterstock

Cetățenii din New York au întâmpinat în această lună pentru prima oară de la începutul pandemiei de coronavirus, în Manhatten, prima petrecere cu tematică sexuală, organizată de „Killing Kittens (Pisicuțele ucigașe n.r)”, companie specializată în evenimente erotice de acest gen.

Cum arată locul unde toate fanteziile devin realitate

„Oamenii au fost închiși în case timp de peste un an. Chiar credem că sunt pregătiți să se exprime într-un mod..fizic”, a declarat pentru NY Post o nutriționistă în vârstă de 33 de ani care este cunoscută în scena poli-amoroasă din New York.

„În seara asta am avut 250 de ivitați, când în mod normal în New York am putea avea în jur de 100. Cred că oamenii sunt gata să experimenteze din nou ceea ce înseamnă viață”, a spus și fondatoarea „Killing Kittens”, Emma Sayle.

Acestea fiind zise, invitații s-au dezlănțuit în locul în care toate fanteziile devin realitate și nu și-au refuzat nicio dorință ascunsă și nebănuită. „Acesta e un loc unde nu ești judecat, nu există rușine, iar femeile pot fi în control și pot explora tot ceea ce își doresc”, a continuat aceasta.

Mulțimea s-a prezentat bine îmbrăcată, iar la finalul serii au căzut, odată cu măștile de bal, și toate hainele! Pentru a respecta regulile în vigoare, și certificatele verzi care atestă vaccinarea au fost cerute la intrare, pe lângă consimțământul pentru ceea ce urma să se întâmple în interior.

Iar restul e... partea interzisă din filmele pentru adulți! Holurile și camerele luminate cu roșu și negru accentuau și mai mult desuurile sumare ale participanților, nelpsind din decor nici „ustensilele” speciale precum lesele și biciurile.

Imaginile deocheate de la eveniment pot fi urmărite AICI.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net