Loteria din Serbia, fraudă sau coincidență? Un număr a apărut pe ecran înainte de a fi extras

Ultima actualizare:

    Un număr a apărut pe ecran înainte de a fi extras la loteria din Serbiafoto: captură video
Un număr a apărut pe ecran înainte de a fi extras la loteria din Serbiafoto: captură video

Ultima extragere la loteria din Serbia i-a revoltat pe telespectatori. În procedeul de extragere televizat, un număr a apărut pe ecran înainte de a fi extras, semn că biletul câștigător ar fi fost stabilit dinainte. Polițiștii din Belgrad au început o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat.

Un mare scandal a izbucnit în urma ultimei extrageri de la loteria din Serbia, unde semnele arată că numerele extrase ar fi fost alese înainte. Telespectatorii s-au revoltat împotriva incidentului, iar nici Poliția din Belgrad nu a rămas indiferentă, inițiind o anchetă în acest sens, potrivit știrileprotv.ro.

Loteria din Serbia: Cum a apărut numărul câștigător pe ecran

În timpul ultimei extrageri de la loteria din Serbia, un număr a apărut pe ecran înainte ca bila respectivă să fie extrasă. Deși numărul de pe bilă nu corespundea, fiind 27, următoarea bilă a purtat  chiar numărul 21, cel afișat pe ecran cu câteva momente înainte. Însăși prezentatoarea a părut puțin derutată în urma acestui incident, mai ales când a fost extrasă bila cu numărul 21. Aceasta s-a încruntat puțin uitându-se la cineva din spatele camerelor, însă a început să zâmbească imediat, probabil în urma unor instrucțiuni primite în cască.

Loteria din Serbia: Reacția șefului loteriei

După incidentul produs la loteria din Serbia, Aleksandar Vulovic, șeful loteriei de la Belgrad, a negat faptul că ar fi vorba de fraudă. Acesta a susținut că numerele nu sunt alese înainte de extragerea televizată și a pus incidentul pe seama unei simple coincidențe, apărute în urma unei greșeli tehnice. În urma scandalului uriaș izbucnit pe baza acestui subiect, Aleksandar Vulovic a demisionat de la șefia loteriei, potrivit Digi 24.Polițiștii au fost și ei alarmați în urma incidentului de la loteria din Serbia. Aceștia au început imediat o investigație pentru a desluși misterul numărului apărut pe ecran. În prezent, șase persoane sunt anchetate de Poliția din Belbgrad, care verifică dacă a fost sau nu stabilită dinainte combinația câștigătoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net