Macabru! Mesajul ciudat al unei femei, după ce a fost găsită dezmembrată

Ultima actualizare:

    Trupul femeii a fost găsit ars și dezmembratFoto: Facebook
Trupul femeii a fost găsit ars și dezmembratFoto: Facebook

A doua zi după ce a fost descoperit trupul dezmembrat al unei femei în Texas, SUA, un mesaj ciudat a fost transmis de pe contul de Twitter al acesteia. O eroare a celebrei rețele de socializare sau mesajul cu pricina ascunde un veritabil mister?

La data 15 septembrie, corpul dezmembrat al unei femei a fost găsit într-un parc din Grapevine, Texas. Cei care au făcut macabra descoperire au fost pompierii care ajutaseră la stingerea unui incendiu. Jacqueline Vandagriff, studentă, fusese văzută pentru ultima oară ieșind dintr-un bar cu un bărbat considerat acum principalul suspect. A doua zi dimineață, pompierii erau chemați să stingă un incendiu. Ancheta i-a condus repede pe oamenii legii la Charles Dean Bryant, care a fost arestat duminică, 18 septembrie.

A doua zi după descoperirea corpului ars și dezmembrat al femeii, un mesaj ciudat era publicat pe contul de Twitter al acesteia. ”N-aș fi crezut niciodată că pot să mă simt așa.” Polițiștii au anunțat că investighează circumstanțele transmiterii acestui mesaj, dar și mesajele publicate de principalul suspect pe contul personal de Facebook. ”E lună plină, ia să vedem ce mi se poate întâmpla rău”, a scris bărbatul.

Din primele cercetări, a reieșit că de pe telefonul victimei s-a vorbit ultima oară din domiciliul lui Charles Bryant, principalul suspect, în vârstă de 30 de ani. Anchetatorii nu au reușit să stabilească până în acest moment dacă cei doi s-au cunoscut în noaptea crimei sau se știau dinainte. Bryant este un client vechi al polițiștilor, pe numele său fiind emis un ordin de restricție la cererea unei foste iubite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net