Măcelarul care a ucis 3 oameni la Strasbourg, un golan de cartier

Ultima actualizare:

    Atentatul a avut loc marţi,  la ora locală 19.50, când  oraşul era plin de turişti
Atentatul a avut loc marţi, la ora locală 19.50, când oraşul era plin de turişti

Autorul măcelului de marţi seara, de la Strabourg, Franţa, a fost identificat. Se numeşte Cherif Chekatt şi are 29 de ani. S-a născut la 4 februarie 1989 şi era demult pe listele cu infractori din arhiva poliţiei locale. La 19.50, el a deschis focul în centrul oraşului, la târgul de Crăciun.

Prima victimă a criminalului a fost thailandezul Anupong Suebsaman (45 de ani) care era în concediu cu soţia.

Gabriel Oniga
Gabriel Oniga

Alte două persoane au fost ucise de terorist şi 14 rănite. Clujeanul Gabriel Oniga, membru al partidului Pro Romania, s-a aflat la 300 de metri de piaţa Kleber unde a avut loc măcelul, relatează adevărul.ro. El a participat la o sesiune a Parlamentului European alături de comisarul european Corina Creţu, europarlamentarul Daciana Sârbu şi Mihai Sturzu. Oniga a povestit că românii „au stat blocaţi într-un restaurant între 21.00 şi 2.00”.


    Gabriel Oniga
Gabriel Oniga

În urma raidului de la locuinţa lui Chekatt, forţele de ordine au descoperit mai multe încărcătoare de armă automată şi o grenadă. Atacatorul a fost rănit în ciocnirea cu poliţia şi a fost dat în urmărire. Există indicii că Chekatt, cunoscut poliţiştilor drept un golan de cartier care a înjunghiat  un puşti de 16 ani şi a făcut închisoare pentru jaf, a părăsit teritoriul Franţei. El ar fi furat o maşină şi ar fi trecut graniţa în Germania.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net