Mai multe persoane rănite într-un atac cu arma albă în apropiere de Podul Londrei

29 noiembrie 2019
article img
Incident pe Podul Londrei: Un bărbat a fost reţinut şi mai multe persoane au fost răniteFoto: Twitter

Podul Londrei a fost închis vineri de poliţie, în urma unor informaţii cu privire la focuri de armă. Poliţia Metropolitană a anunţat că un bărbat a fost reţinut şi că mai multe persoane au fost rănite.

Poliţia londoneză a arestat vineri un bărbat, în urma unui atac cu arma albă în centrul capitalei Marii Britanii, la Podul Londrei, în care au fost rănite mai multe persoane. Poliţia a sosit la faţa locului şi s-au auzit focuri de armă, potrivit jurnalistului, conform news.ro.

Poliţia Metropolitană a confirmat o intervenţie la un incident pe Podul Londrei şi a îndemnat persoanele din zonă să urmeze ordinele poliţiştilor.

Un bărbat a fost împușcat de poliție în incidentul de pe Podul Londrei, informează Sky News. Potrivit martorilor, persoana care ar fi pornit atacurile a fost împușcată de poliție.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului. În investigaţie sunt implicaţi agenţi ai Departamentului Antiterorism al Poliţiei metropolitane londoneze.

"În acest moment, circumstanţele referitioare la acest incident sunt neclare. Totuşi, ca măsură de precauţie, în prezent răspundem la acest incident considerându-l asociat terorismului", a transmis Scotland Yard.

Major incident at London Bridge, credit to the guys fighting an man with a knife! Hope all are safe and well #LondonBridge pic.twitter.com/eCk8NJ5486 — dean’s travel (@PamartTravels) November 29, 2019

Major incident at London Bridge, credit to the guys fighting an man with a knife! Hope all are safe and well #LondonBridge pic.twitter.com/eCk8NJ5486

— dean’s travel (@PamartTravels) November 29, 2019