Mai mulți români au luat cu asalt o secție de poliție din Germania. Au vrut să elibereze un tânăr acuzat de viol


    În timpul atacului, un ofițer de poliție a fost rănit
În timpul atacului, un ofițer de poliție a fost rănit

Mai mulți români au luat cu asalt o secție de poliție și au încercat să elibereze un tânăr de 22 de ani acuzat de agresiune sexuală a unui minor. Potrivit presei germane, cei care au provocat scandalul sunt romi de origine română.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani de naționalitate română a fost arestat, luni seara, în orașul german Miesbach, fiind acuzat a agresat sexual un băiat de 4 ani într-o toaletă publică din Hausham.

Scandal românesc la o secție de poliție din Germania

La o zi după, marți, aproximativ 25 de membri ai familiei tânărului au mers la secția de poliție și au încercat să-l elibereze cu forța pe cel arestat, informează presa germană, citată de Stiridiaspora.ro.Rudele tânărului s-au comportat violent, au aruncat cu pietre și pantofi, au smuls ușa din balamale și au aruncat-o, susținând că tânărul este nevinovat.

Polițiștii locali au reușit să respingă atacul folosind spray de piper și bastoanele de cauciuc, fiind răniți câțiva dintre atacatori. Un ofițer de poliție a fost, de asemenea, ușor rănit, după ce a primit un pumn în față. În scurt timp, forțele de poliție au fost suplimentate, iar un elicopter i-a urmărit pe atacatorii care au încercat să fugă cu mașinile.

După aproximativ o oră după incident, un purtător de cuvânt al poliției a descris situația drept „stabilă”. Tânărul care se voia a fi eliberat cu forța a rămas în custodia autorităților, el urmând să fie prezentat unui judecător.

FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg