Mama lui Meghan Markle l-a convins pe Harry să renunţe la Casa Regală? «E ca Regina»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle şi Prinţul Harry pun mare preţ pe sfaturile Doriei Raglandfoto: Profimedia
Meghan Markle şi Prinţul Harry pun mare preţ pe sfaturile Doriei Raglandfoto: Profimedia

Decizia Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle de a părăsi Casa Regală a stârnit o adevărată furtună mediatică şi a ridicat multe semne de întrebare: ce i-a făcut pe cei doi să ia această hotărâre, de ce acum, ce se va întâmpla cu cuplul regal pe viitor. Un lucru e sigur: una dintre influenţele majore a fost Doria Ragland, mama lui Meghan, care este un adevărat sprijin pentru Harry.

Doria, în vârstă de 63 de ani, este cea care a învăţat-o pe Meghan să îşi urmeze calea orice ar fi şi să nu renunţe la nimic din ce îşi doreşte. Tot ea a ajuns să fie un real ajutor în ultima vreme pentru Harry. "Îi cere mereu sfatul. E ca Regina. Nu se plânge niciodată şi nu oferă explicaţii celor din jur. E foarte relaxată, dar nu trebuie să uitaţi că, în ciuda cercelului din nas, e o femeie dură. Dar e şi foarte caldă, mămoasă şi nu caută atenţie, iar felul ei discret de a fi l-a cucerit pe Harry", a povestit un apropiat al Doriei, conform dailymail.co.uk.

Doria e văzută des în Los Angeles, cu câinii ei
Doria e văzută des în Los Angeles, cu câinii ei

Întradevăr, Doria a evitat să se afişeze în public sau să facă vâlvă, spre deosebire de tatăl lui Meghan, Thomas. La nunta din mai 2018, mama ducesei a fost fotografiată stând liniştită, singură, la locul ei, o apariţie discretă. De atunci, ea a fost văzută doar prin Los Angeles, foarte rar cu fiica ei sau familia lui Harry. "Pune mare preţ pe viaţa privată. Dar în ultima vreme e mereu cu ei. Şi dacă nu e fizic, îi sună", a mai adăugat sursa. 

Prinţul Harry crede că Doria e o persoană increbilă

Într-un interviu pentru BBC, dinainte nunţii, Harry a spus că Doria este "o persoană incredibilă". Ea a stat şase săptămâni în Marea Britanie, cu Meghan şi Harry, după naşterea lui Archie. Mama lui Meghan a mai pertrecut cu ei Ziua Recunoştiinţei, în noiembrie, dar şi Crăciunul în Vancouver. 

Doria s-a luptat pentru a fi mereu independetă financiar

Cu un background cât se poate de diferit de familia regală, Doria s-a născut în 1956, în Cleveland. A fost marcată enorm de moarte mamei sale, care s-a stins de tânără. Aşa a decis să aibă mereu grijă de ea şi să se pună pe primul loc. A învăţat-o pe Meghan acelaşi lucru, dar şi cum să fie mereu independentă financiar, la fel ca ea. Ca şi Meghan, Doria a fost implicată politic şi a participat la proteste încă din liceu. A luptat pentru a obţine o diplomă de facultate, dar şi una de masterat, timp în care şi-a crescut şi fiica, pe Meghan. Acum, Doria lucrează ca instructor de yoga şi este mereu văzută prin Los Angeles, fie ducându-se la muncă, fie plimbându-şi câinii, mereu îmbrăcată lejer şi relaxată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net