Manechinul Stella Tennant s-a sinucis. Familia a confirmat decesul

7 ianuarie 2021
image
Tennant, care şi-a făcut un nume în modelling la începutul anilor 1990 pentru designeri precum Karl Lagerfeld şi Versace, a murit în decembrie, la cinci zile după ce a împlinit 50 de aniFoto News.ro

Manechinul britanic Stella Tennant s-a sinucis după ce „nu s-a simţit bine mai mult timp", a confirmat familia sa, conform BBC.

Într-o declaraţie, familia a afirmat că a fost "o chestiune de profundă durere şi disperare a noastră şi a simţit că este incapabilă să continue". 

Tennant, care şi-a făcut un nume în modelling la începutul anilor 1990 pentru designeri precum Karl Lagerfeld şi Versace, a murit în decembrie, la cinci zile după ce a împlinit 50 de ani. 

Familia ei s-a arătat "impresionată de mesajele de simpatie şi sprijin" pe care le-a primit. 

Tennant a fost "un suflet frumos, adorat de familia apropiată şi de prietenii buni, o femeie sensibilă şi talentată a cărei creativitate, inteligenţă şi umor i-a încântat pe mulţi", au spus membrii familiei. 

Nepoata ducelui Andrew Cavendish, Stella Tennant a fost o verişoară îndepărtată a prinţesei Diana.

Ea a debutat ca manechin în anii 1990 lucrând pentru fotograful Steven Meisel, înainte de a semna în 1996 un contrat de exclusivitate cu Karl Lagerfeld la Chanel.

Stella Tennant are "chipul şi atitudinea epocii noastre", a declarat într-o zi Karl Lagerfeld. "Ea nu corespundea strălucirii anilor '90. Ea este cu adevărat o frumuseţe pentru sfârşitul de secol", a mai spus el.

De-a lungul celor aproape 30 de ani de carieră, ea a pozat pentru reviste prestigioase precum Harper's Bazaar şi Numéro. A colaborat cu versiunile franceză, britanică şi italiană a revistei Vogue. Aerul său androgin şi alura un pic punk i-au permis să se distingă între manechinele generaţiei sale.

A fost căsătorită din 1999 până anul trecut cu fotograful de origine franceză David Lasnet. Cei doi au patru copii, potrivit news.ro.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg