Marea mahmureală în «Vinerea Nebună» pe străzile din Marea Britanie

Ultima actualizare:

    După o noapte de beție, englezii abia se mai ţin pe picioare, iar fetele îşi demonstrează abilităţile de acrobatefoto: Profimedia
După o noapte de beție, englezii abia se mai ţin pe picioare, iar fetele îşi demonstrează abilităţile de acrobatefoto: Profimedia

Nu există an, în vinerea de dinaintea Crăciunul, ca străzile din Marea Britanie să nu abunde de petrecăreţi care uită numărul paharelor de alcool consumate. Cele mai multe companii își închid birourile şi intră în vacanță, așa că angajații au un motiv serios de distracţie. De fiecare dată însă petrecerea se termină cu arestări, dar şi cu intervenţia medicilor care sunt chemaţi să-i ajute pe englezii mahmuri.

După o noapte de beție, străzile se umplu cu englezi în stare deplorabilă, vomitând sau dormind pe trotuare, urinând în ganguri, fiind luați cu targa de medici sau fiind arestați. În mare scena se repetă în fiecare an, doar protagoniștii din imaginile care fac înconjurul lumii se schimbă. Şi de data aceasta în "Vinerea Nebună" în mai toată Marea Bitanie au curs râuri de alcool, iar pesoanele dispuse să își bea mințile sau să își înece amarul n-au fost puține deloc. S-a făcut greu față situației, aşa că efectivele forțelor de ordine au fost suplimentate. Cu toate că dezmățul din această zi nu mai este de mult o surpriză, imaginile continuă să ne lase fără cuvinte. 

Majoritatea petrecăreților, îmbrăcați mult prea lejer pentru această perioadă a anului, exagerează cu băutura și au mari dificultăți în a-și păstra demintatea. Până şi femeile uită că sunt îmbrăcate în rochii mini şi ameţite de aburii alcoolului ies din club fiind cărate pe braţe sau în spate de prieteni. 

În Marea Britanie, vinerea dinaintea Crăciunui este cunoscută drept Mad friday (vinerea nebună). În această zi sunt organizate cele mai multe petreceri corporatiste, care se fiecare dată se termină ca în imaginile de mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
lacul care are forma hărții romaniei jpeg
bacnota pe trotuar jpg
plaja mamaia foto Facebook Caelia Beach Mamaia jpg
1 copii scoala gradina legume jpeg
3 argumente care te vor convinge că achiziționarea unei mașini nu este necesară dacă locuiești în București jpeg
imperiul roman jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
revolut jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net