Mărturiile dure ale unei femei obligate să se prostitueze în Amsterdam. A văzut cum o fată a fost executată

Sarah Forsyth a fost răpită şi obligată să se prostitueze în anii 1990
Sarah Forsyth a fost răpită şi obligată să se prostitueze în anii 1990

Mărturisiri de groază! O asistentă medicală din Marea Britanie a povestit chinul prin care a trecut la 19 ani, când a fost forţată să se prostitueze în Amsterdam. Femeia a dezvăluit că a fost chiar martoră când o altă fată a fost ucisă de unul dintre răpitorii lor.

Într-un interviu emoţionant, Sarah Forsyth, acum în vârstă de 42 de ani, a povestit prin ce a trecut după ce a fost răpită şi obligată să se prostitueze în Cartierul Roşu din Amsterdam. Femeia trebuia să se culce cu cel puţin 20 de bărbaţi pe noapte.

Ea a fost martoră la execuţia unei alte fete, o tânără din Thailanda, şi ea răpită de peşti. "Faţa i-a explodat. Am stat şi am văzut cum glonţul i-a spulberat jumătate de cap. Şi, când am conştientizat zgomotul, a căzut la picioarele mele. Apoi am realizat că totul fusese filmat", a rememorat femeia, conform thesun.co.uk. 


    Sarah Forsyth a fost răpită şi obligată să se prostitueze în anii 1990foto: sun.co.uk
Sarah Forsyth a fost răpită şi obligată să se prostitueze în anii 1990foto: sun.co.uk

Sarah este doar una dintre miile de femei vândute pentru sex, iar chinul ei a fost spus în cartea autobiografică "Slave Girl". Ea a plecat în Amsterdam în anii 1990, după ce a citit un anunţ pentru o asistentă de maternitate. Însă a fost sechestrată, iar paşaportul i-a fost furat. În câteva săptămâni, a ajuns să lucreze într-un bordel, unde i-a fost dată cu forţa cocaină, până a ajuns să fie dependentă. Printre poveştile groaznice spuse de Sarah în cartea ei, se mai află un moment în care a fost obligată să joace ruleta rusească şi altul în care a văzut capul tăiat al unui peşte rival. 

A reuşit să scape în 1997, după ce a fost ajutată de poliţia din Amsterdam. A fost reunită cu mama ei, în Gateshead şi îşi aminteşte şi acum momentul emoţionant: "Tot ce vroiam era să fiu cu mama şi să stau aşa pentru totdeauna. Am plâns enorm amândouă". 

"Eu am reuşit să scap, spre deosebire de miile de femei care însă sunt victime ale traficului uman azi, vândute şi cumpărate de bărbaţi diabolici, ca şi când ar fi vite, apoi abuzate de unii normali cu soţii şi copii. Eu am scăpat", mai adaugă Sarah în cartea ei. 

Reţeaua care a răpit-o, condusă de englezul John Reece, a fost prinsă, iar capul ei a fost condamnat pentru facilitatea prostituţiei şi încarcerat pentru doi ani. 

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg