Mâţa asta toarce de un an pe mormântul stăpânei

Ultima actualizare:

     Pe vremea când  Gutawa şi Ibu Kundari  erau fericite împreună
Pe vremea când Gutawa şi Ibu Kundari erau fericite împreună

Înduioşător! Pisica Gutawa îşi face veacul de un an de zile pe mormântul stăpânei ei, Ibu Kundari, din provincia Java centrală, Indonezia. Un trecător a încercat s-o adopte, recent, dar ea a fugit la locul de veci.

De dimineaţa până seara toarce şi îmbrăţişează pământul cu trupul ei! Gutawa, o pisică tigrată în vârstă de şapte ani, nu se dezlipeşte de mormântul în care se află de peste un an de zile Ibu Kundari. Bătrâna a decedat în urma unui atac cerebral la 80 de ani. Felina miaună stins, din timp în timp, de parcă ar vrea să-i transmită stăpânei că încă e lângă ea. Fuge doar câte puţin să-şi găsească ceva de mâncat, după care se întoarce la mormânt, tot aşteptând ca Ibu să apară de undeva şi să o mângâie ca odinioară.

simeon stalpnicul png

Bătrânei îi plăcea mult când torcea, în timp ce petreceau împreună după-amiezele. O alinta şi îi pregătea hrana preferată de fiecare dată când o auzea. Gutawa nu a uitat gesturile tandre şi toarce, ca să-i facă încă pe plac, deşi între ele stă, nemilos, un strat gros de pământ pentru totdeauna. Un tânăr care a vrut s-o adopte, Keli Keningau Prayitno, de 28 de ani, a fost şocat când a văzut că felina s-a întors la mormântul bătrânei, deşi a încercat să o răsfeţe cum a putut mai bine. “De când Ibu Kundari a murit, stă numai la locul ei de veci. Au încercat şi alţii în zadar s-o ia acasă. Am urmărit-o. Dă numai câteva raite la casa în care a trăit, unde o doamnă o hrăneşte. Apoi fuge repede înapoi la mormânt. Acolo doarme şi miaună. E foarte trist s-o vezi cum suferă. Asta arată cât de apropiate sunt animalele de stăpânii lor”, a spus tatăl lui Keli. 

image
image
image
image
image
image
1 iunie la MAI jpg 1 jpg
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams   Official Teaser   Netflix 1 41 screenshotJPG jpg
orez facebook jpg