McDonald's își redeschide restaurantele în Ucraina!

#Război Ucraina-Rusia

Compania McDonald's și-a anunțat planurile de a redeschide filialele din Ucraina, care nu au mai funcționat din luna martie din cauza izbucnirii războiului declanșat de Rusia.

Restaurantele McDonalds sunt deschise și de sărbători jpeg
McDonald's își redeschide restaurantele în Ucraina!

Compania de fast-food speră ca acest demers să ajute la restabilirea unui „mic, dar important sentiment de normalitate”. Reprezentanții McDonald's au anunțat că restaurantele se vor redeschide treptat în următoarele luni în Kiev și în vestul Ucrainei în zonele considerate sigure.

McDonald's avea peste 100 de restaurante în Ucraina înainte de începerea războiului. De atunci, compania a continuat să plătească salarii la peste 10.000 de angajați.

Am vorbit pe larg cu angajații noștri, care și-au exprimat dorința de a reveni la muncă și de a vedea restaurantele noastre din Ucraina redeschise, în zonele în care este sigur și responsabil să facem acest lucru”, a declarat vicepreședintele Paul Pomroy, într-un mesaj postat pe site-ul firmei.

"În ultimele luni, convingerea că acest lucru ar contribui la restabilirea unui anumit sentiment de normalitate a devenit mai puternică. Iar oficialii ucraineni sunt de părere că afacerile care își vor relua operațiunile vor sprijini economia locală și poporul ucrainean".

Ce alte companii și-au redeschis porțile

Analiştii se aşteaptă ca războiul să declanşeze un declin economic de 35% sau mai mult în Ucraina în acest an, perturbând exporturile, devastând infrastructura cheie şi generând colapsul a mii de afaceri.

În iunie, președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a vorbit la o întâlnire a liderilor de afaceri occidentali găzduită de Universitatea Yale și a îndemnat firmele să investească în Ucraina.

Zelensky a celebrat, de asemenea, redeschiderea a zeci de ambasade la Kiev, inclusiv a Marii Britanii în aprilie.

McDonald's a spus că lucrează cu furnizorii și antreprenorii pentru a se asigura că restaurantele sunt pregătite pentru redeschidere.

KFC, Nike și Zara se numără printre celelalte mărci occidentale ale căror magazine sunt raportate a fi deschise în țară.

De asemenea, McDonald's a suspendat operațiunile în Rusia în martie, iar în mai a vândut majoritatea filialelor rusești unui licențiat local.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Coreea de Nord FOTO Shutterstock
Alina Gorghiu - FOTO Eduard Enea
image
image
image
image
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Buncărele de lux vor fi construite sub conacele miliardarilor jpg
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (3) jpg
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg