McDonald's își redeschide restaurantele în Ucraina!

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Compania McDonald's și-a anunțat planurile de a redeschide filialele din Ucraina, care nu au mai funcționat din luna martie din cauza izbucnirii războiului declanșat de Rusia.

McDonald's își redeschide restaurantele în Ucraina!
McDonald's își redeschide restaurantele în Ucraina!

Compania de fast-food speră ca acest demers să ajute la restabilirea unui „mic, dar important sentiment de normalitate”. Reprezentanții McDonald's au anunțat că restaurantele se vor redeschide treptat în următoarele luni în Kiev și în vestul Ucrainei în zonele considerate sigure.

McDonald's avea peste 100 de restaurante în Ucraina înainte de începerea războiului. De atunci, compania a continuat să plătească salarii la peste 10.000 de angajați.

Am vorbit pe larg cu angajații noștri, care și-au exprimat dorința de a reveni la muncă și de a vedea restaurantele noastre din Ucraina redeschise, în zonele în care este sigur și responsabil să facem acest lucru”, a declarat vicepreședintele Paul Pomroy, într-un mesaj postat pe site-ul firmei.

"În ultimele luni, convingerea că acest lucru ar contribui la restabilirea unui anumit sentiment de normalitate a devenit mai puternică. Iar oficialii ucraineni sunt de părere că afacerile care își vor relua operațiunile vor sprijini economia locală și poporul ucrainean".

Ce alte companii și-au redeschis porțile

Analiştii se aşteaptă ca războiul să declanşeze un declin economic de 35% sau mai mult în Ucraina în acest an, perturbând exporturile, devastând infrastructura cheie şi generând colapsul a mii de afaceri.

În iunie, președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a vorbit la o întâlnire a liderilor de afaceri occidentali găzduită de Universitatea Yale și a îndemnat firmele să investească în Ucraina.

Zelensky a celebrat, de asemenea, redeschiderea a zeci de ambasade la Kiev, inclusiv a Marii Britanii în aprilie.

McDonald's a spus că lucrează cu furnizorii și antreprenorii pentru a se asigura că restaurantele sunt pregătite pentru redeschidere.

KFC, Nike și Zara se numără printre celelalte mărci occidentale ale căror magazine sunt raportate a fi deschise în țară.

De asemenea, McDonald's a suspendat operațiunile în Rusia în martie, iar în mai a vândut majoritatea filialelor rusești unui licențiat local.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net